Mavi Renklerle Kombin Nasıl Yapılır?

Yaza en çok yakışan ve yılın trendi olan mavi renkle nasıl kombin yapılır? Eğer renklerle kombin yaparken kararsız kalıyorsanız ve hangi renk ne ile iyi bir ikili oluşturur gelin içeriğimizde birlikte bakalım.

25.07.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 25.07.2019-12:05) Mavi Renklerle Kombin Nasıl Yapılır?

Güven ve sadakatin rengi olan maviyi giyimde ve dekorasyonda nasıl kullanırız? Huzuru temsil eden renklerden olan mavinin hangi tonlarla daha uyumlu olduğunu araştırdık.

Marie Antoinette Mavisi

Çok açık gri-mavi bir tona sahip olan bu renk, ismini Fransa Kraliçesi Marie Antoinette'nin gözlerinin renginden alıyor.  Çok açık bir ton olsa da, oldukça güzel olan Marie Antoinette mavisi, kıyafet kombinlerinin en sık tercih edilen tonlarından biri. Özellikle kırık beyazlar, uçuk gri, eflatun gibi renk tonlarıyla bu rengi kombinlemek mümkün.
 
Güvercin Mavisi

Mavinin çok parlak olmayan bir tonu güvercin mavisi, rengini adı üstünde güvercinlerden alıyor. Özellikle bej, kese kağıdı veya gri gibi nötr renklerle kombinlemek için oldukça ideal. Erguvan, eflatun, patlıcan moru, kahverengi, tarçın, kiremit kırmızısı bu renkle  tercih edilebilir.
 
Denim Mavisi

Bu sezon bilhasa elbiselerde karşımıza en sık çıkan mavi tonlarından biri de denim mavisidir. Rengini jean'lerden alan  mavinin bu tonunu, özellikle beyaz ve kırmızı tonlarla kombinlemek güzel.
 
Rüzgar Mavisi
Aynı zamanda Barok mavisi de dediğimiz bu ton, Nil yeşilinin maviye çalan tonu olarak biliniyor. Barok döneme damgasını vuran bu rengin kombinlerinde ilk seçeneğiniz altın sarısı olabilir. Ayrıca krem tonları ve uçuk pembelerle de oldukça romantik bir hava yakalanabilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal