Manyeo – İntikam film konusu ve oyuncuları

2019 yapımı gerilim aksiyon türü olarak karşımıza çıkan Manyeo – İntikam filminde hafızasını kaybettikten sonra hükümetten kaçan ve yaşlı bir çiftin yanına sığınan Ja Yoon adlı küçük kızın hikayesi anlatılıyor. İşte, Manyeo – İntikam filminin konusu ve oyuncu kadrosu..

30.06.2022-01:46 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-01:46) Manyeo – İntikam film konusu ve oyuncuları

Aksiyon filmleri seven sinemaseverlerin kaçırmaması gereken filmlerden birisi olarak değerlendirilen Manyeo – İntikam filminin yönetmenliğini Park Hoon-Jung üstlenmiştir. Senaristliğini Park Hoon-Jung'un yaptığı Güney Kore yapımı film, 2019 yılında gösterime girmiş ve o dönemlerde büyük ilgi görmüştür.

Manyeo – İntikam film konusu ve oyuncuları

Manyeo – İntikam filminin konusu

Ja Yoon 10 yıl önce esrarengiz bir olayın hemen ardından işkence yapılan bir hükümet tesisinden kaçmayı başarır. Hafızasını kaybede küçük kız yaşlı bir çiftin kapısını çalar. Çift, kapılarının önünde karşılarına çıkan yabancı küçük kıza sahip çıkarlar ve Ja Yoon, çiftin himayesi altında yaşamaya başlar.

Manyeo – İntikam film konusu ve oyuncuları

Yıllar sonra başarılı bir lise öğrencisi olan Ja Yoon, maddi durumu iyi olmayan ailesine katkıda bulunmak için bir yarışma programına katılır. Başına geleceklerden habersiz yarışmaya katılan Ja Yoon, TV'lerde boy göstermesi sonrasında yolu çok garip insanlarla kesişir. O insanların arasında ise kaybolduğu günden bu yana peşinde olan Nobleman, Dr. Baek ve Bay Choi’de vardır. Yarışma öncesi sıradan bir lise öğrencisi olan Yoon’un hayatı giderek bir kaos ortamına dönüşür.

Manyeo – İntikam film konusu ve oyuncuları

Manyeo – İntikam filminin oyuncu kadrosu

Da-mi Kim, Min-soo Jo, Park Hee-Soon

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal