Malatya'da Genç Hemşire Evinde Asılı Halde Bulundu!

Malatya'da yaşanan olayda, kız kardeşi ile yaşayan genç hemşire sabah saatlerinde intihar etti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

31.10.2021-17:32 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-18:08)

Bitlis'te görev yapan eşinden ayrılan ve 2 aydır Malatya'da yaşanan 31 yaşındaki Hemşire Selver Ç. Kardeşi tarafından ölü bulundu. Doğal gaz borusuna asılı halde bulunan Selver Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Malatya'da meydana gelen olayda, Bitlis'de görev yapan eşinden ayrılan ve 2 ay önce tayin dolayısıyla Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesinde göreve başlayan hemşire Selver Ç. (31) kız kardeşi ile yaşamaya başladı.

POLİSLER GENÇ KADINLA GÖRÜŞMÜŞLER

Selver Ç.'nin erkek arkadaşına intihar edebileceği üzerinde bilgiler söylemesi üzerine erkek arkadaşı polis ekiplerine haber verdi. Selver Ç. ile görüşen polis ekipleri genç kadının herhangi bir problemi olmadığını ve kendisinin herhangi bir talepte bulunmaması üzerine yüz yüze yaptıkları görüşmeyi sonlandırarak olay yerinden ayrıldılar. Polislerin ayrılmasından sonra  sabah 05.00 sularında iki kardeş kahvaltı yaptıktan sonra odalarına uyumaya gitti.

KARDEŞİ GENÇ HEMŞİRENİN CANSIZ BEDENİNİ BULDU

Sabah 09.00 gibi uyandığını belirten Selver Ç.'nin kardeşi ablasını doğal gaz borusuna asılı halde buldu. Kendi imkanları ile ablasını indiren genç kardeş, sağlık ekipleri ve polisi aradı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontroller sonucunda genç kadının hayatını kaybettiği bilgisi verildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal