Yusuf Güney'den Binali Yıldırım'a Destek

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden Binalı Yıldırım'a Instagram hesabından bir destek mesajı yayınladı. Güney, paylaşımında Binalı Yıldırım'a övgü dolu sözler sarf etti.

24.06.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-10:05)

Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlüleri sık sık eleştiren Yusuf Güney, 23 Haziran seçimlerinin ardından yaptığı Binali Yıldırım paylaşımı ile dikkat çekti. Yusuf Güney, Instagram hesabından Binali Yıldırım ile olan bir fotoğrafını paylaştı.

'HİÇBİR ZAMAN MAKAM MEVKİCİ OLMADINIZ'

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kaybeden Binali Yıldırım'a bir destek de ünlü şarkıcı Yusuf Güney'den geldi. Yusuf Güney, Instagram hesabından yaptğı paylaşıma 'Tek amacı hizmet olan! Saygısını, Terbiyesini, Uslubunu, Duruşunu Çizgisini bozmayan Syn Binali YILDIRIM Siz hiçbir zaman makam mevkici olmadınız nerede olsa halkınız için Göreve hazırsınız ve Bizlerde her daim sizlerin yanınızdayız.. Bana ister yalaka deyin ister yandaş Duruşumu çizgimi hiçbir zaman bozmiyacagım.. Saygılar dilerim.' notunu ekledi.

İşte o paylaşım;

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli başta olmak üzere Güney'in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal