Sıla Ve Hazer Amani Düğününden İlk Fotoğraf

Sanatçı Sıla Gençoğlu ile ünlü şef Hazer Amani bugün sade bir törenle dünyaevine girdi. Çiftin Nişantaşı'ndaki evlerinde gerçekleşen nikah Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu tarafından yapıldı.

13.01.2020-19:42 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-19:36) Sıla Ve Hazer Amani Düğününden İlk Fotoğraf

Sıla Gençoğlu’un nikah şahitiğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani’nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ile Kemal İnal yaptı. Sıla Gençoğlu, Özlem Süer imzalı gelinlik giyerken, Hazer Amani’ni damatlık tercihi Cavalli oldu.

Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani nikahtan sonra Nişantaşı’ndaki Alancha Restaurant’ta bir davet verecek. Geceye çiftin ailelerinin yanı sıra 100 yakın dostu katılacak.

Sıla Gençoğlu ile Hazer Amani nikahtan sonra Roma’da kısa bir tatil yapacak.

BASIN MENSUPLARINDAN RAHATSIZ OLDU

2. Sayfa programında yer alan habere göre, dün akşam aileleriyle birlikte yemek yiyen ancak karşısında basın mensuplarını gördüğü için rahatsız olan Sıla Gençoğlu, bugün Nişantaşı'ndaki bir restoranda nikah masasına oturacaktı. Ancak düğün mekanları ifşa olan ünlü çift, nikaha saatler kala mekanı ve saati değiştirdi.

İkili, bugün 15.30'da Sıla Gençoğlu'nun evinde nikah masasına oturacak. Nikah törenine çiftin ailelerini yanı sıra yakın dostları katılacak. Düğün ise akşam Niştantaşı’nda bir butik otelde gerçekleşecek. Bir kişilik yemek menüsünün 500 TL olduğu düğünde, şeflerin hazırladığı özel lezzetler konuklara ikram edilecek.

 


Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal