Merve Boluğur Aradığı Kumralı Sonunda Buldu! Ünlü Oyuncu Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Murat Dalkılıç’la boşandıktan sonra yanında kimsenin görülmediği ünlü oyuncu Merve Boluğur, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu alışveriş merkezinde görüntülendi. İşte detaylar…

23.03.2018-17:30 - (Son Güncelleme: 23.12.2021-13:56)

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 2015 yılında ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile görkemli bir düğüne imza atmıştı. Günlerce konuşulan düğün ve fotoğraf çekimleri, hem magazin gündemine hem de sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Birçok gelinle damat ünlü çiftin verdiği pozları taklit ederek, düğün albümlerini oluşturmuştu. Dışardan dolu dizgin gözüken aşklarının ardından, ünlü çiftten boşanma kararı geldi. Evliliklerini sonlandıran çift, yollarını ayırdı. Murat Dalkılıç boşanmanın ardından çok geçmeden ünlü oyuncu Hande Erçel'le aşk yaşamaya başlamıştı. Bu sürede Merve Boluğur ne kariyeriyle ne de özel hayatıyla gündeme gelmedi. Dalkılıç, Erçel’le ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açarken, Boluğur bazı isimlerle anılsa da birlikteliğini açıklamadı. Ünlü oyuncu yıllar sonra yeni aşkıyla görüntülendi. 

MERVE BOLUĞUR AŞK SARHOŞU

Bir dönem oynadığı diziler ve oyunculuk performansı ile çok konuşulan, hatta bazı fotoğraflarında Adriana Lima’yla bile kıyaslanan başarılı oyuncu uzun süre kendini gündemden geri çekti. Merve Boluğur boşanmasının ardından uzun bir süre kendini toparlayamayarak, çeşitli problemlerle karşı karşıya kaldı. Sağlık problemlerinin yanı sıra iş hayatında da geri planda kalan başarılı oyuncu, ekranların karşısına geçmeyi unuttu. Açtığı youtube kanalında ilişki tavsiyeleri veren Boluğur zaman zaman yaptığı açıklamalarla sosyal medyada çok konuşulmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun hayranları ise en çok eski Merve Boluğur’u özlediğini yazıyor. Yetenekli oyuncu Merve Boluğur ise son önceki gün yanında biriyle alışveriş merkezinde görüntülendi. Uzun süre sonra yanında bir sevgilisiyle görüntülenen 34 yaşındaki güzel oyuncu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gazetecilerin ‘’Hayırlı olsun diyelim mi?’’ sorusuna Boluğur; ‘’Birbirimizi tanıyoruz. Güzel bir diyaloğumuz var. Şu an çok mutluyuz’’ açıklamasını yaptı.

merve boluğur yeni sevgilisi

ÜNLÜ OYUNCU ARADIĞI KUMRALI BULDU

Merve Boluğur geçtiğimiz aylarda kumral erkeklerden hoşlandığını söylemişti. Bunun üzerinden çok geçmeden, aşık olduğu kişiye onu sevdiğini söylemediği için çok pişman olduğunu söylemişti. Başarılı oyuncu bu açıklamalarının ardından Rika Cihangir’in sahibi Erkan Şen’le Zorlu alışveriş merkezinde görüntülendi. Keyifli halleri gözlerden kaçmayan çift, karşılarında basın mensuplarını görünce şaşkınlığa uğradı. Bir ilişki içinde olduğunu kabul eden ve mutlu olduğunu söyleyen Boluğur’la sevgilisi Şen, araçlarına binerek uzaklaştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal