Koca Koca Yalanlar Ahmet Kimdir? Ahmet’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

Koca Koca Yalanlar Ahmet Kim? Nasıl bir karakter olduğunu, Ahmet’in gerçek adı ne olduğunu bu yazımızda sizlere tanıtmaya çalışacağız.

10.10.2018-17:31 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-17:30) Koca Koca Yalanlar Ahmet Kimdir? Ahmet’in Gerçek Adı Ne? Daha Önce Nerede Oynadı?

 Koca Koca Yalanlar Ahmet Kim? Nasıl bir karakter olduğunu, Ahmet’in gerçek adı ne olduğunu bu yazımızda sizlere tanıtmaya çalışacağız.

Koca Koca Yalanlar Ahmet Kim? Nasıl Bir Karakter?

Yaza damgasının vurmasını beklediğimiz Kanal D nin yeni dizisi Koca Koca Yalanların başrol oyuncusunun dizide nasıl bir karakter olduğunu sizlere aktarmaya çalışacağız. Dizideki gerçek adı Ahmet olan karakterimiz, dizide Sude karakterini görene kadar normal aile babası bir beyefendidir. Ahmet’in biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu vardır. Ayrıca mali müşavir olan Ahmet’in, kazancı da oldukça iyidir. Ahmet’in dizideki karısı konumunda olan Müjgan, kocası Ahmet’e karşı aşırı derecede güvenmektedir. Ahmet bu zamana kadar eşine karşı güven kaybettirecek bir davranışta bulunmamıştır. Ta ki Sude yi görüp ondan etkilenene dek…dileriz.

Ekranlara Arka Sokaklar dizisi ile merhaba diyecek olan Firuze Bulut Yıldız, Ali Suzaoğlu ile evlidir. Mutluluk fotoğrafları ve videoları ile sosyal medyanın sevilen youtuberlarından olan oyuncunun bir de çocuğu vardır. Yüzünden gülümseme eksik olmayan başarılı oyuncu 26 yaşındadır. Ekranların yeniz yüzlerinden olan Firüze Bulut Yıldız’a önce Arka Sokaklar dizisinde sonra ilerleyene zamanda yer alacağı projelerde başarılar dileriz.

Ä°lgili resim

Ailece mutlu bir hayat yaşayan Ahmet’in en yakın arkadaşı şahin karısından gizlice yıllarca çapkınlık yapmış, karısına da bunu hiç sezdirmemiştir. Ahmet’e de çapkınlık yapmadığı için yıllardır salak muamelesi yapmıştır. Ahmet de bu işlerin evli bir adama yakışmayacağını savunmuştur. Ancak Sude’yi görüp ona gönlünü kaptırınca Sude ile tanışmış sevgili bile olmuştur.

önceleri Sude nin başka bir sevgilisi vardır. Ancak evlenmeyi düşünmeyip, sevgilisi Sude den ayrılmıştır. Bunun üzerine eski sevgilisinden intikam almak maksadıyla görüşmeye başlayan Sude, ardından Ahmet’in zengin olması sebebiyle onunla görüşmeye devam etmiş ve evli olduğunu Ahmet ona söylemese de Sude bunu anlamıştır. Ahmet’in karısı Müjgan da kocasının kendisini aldattığını anlaması an meselesidir. Değişik bir komedi dizisi olmasını umut ettiğimiz Koca Koca Yalanlar dizisinin, ileri ki bölümlerinde nelerin olup bittiğini hep birlikte göreceğiz.

Koca Koca Yalanlar Ahmet’in Gerçek Adı Ne?

Kalan D’nin 13 Ağustos Pazartesi günü başlayan ilk bölümü ile oldukça ses getiren Koca Koca Yalanlar dizisindeki oyuncuların gerçek isimlerini siz değerleri okurlarımız ile paylaşmaya devam ediyoruz. Koca Koca Yalanlar Ahmet’in gerçek adı Hakan Yılmaz’dır. Aralık 1969 yılında Karadeniz’in hırçın dalgalarının vurduğu 61 plakası ile ünlü olan Trabzon ilimizde hayata gözlerini açmıştır.

 Şu an 48 yaşında olan Hakan yay burcudur. Kendisini yahşi Cazibe dizisindeki performansı hala gözlerimin önüne gelen Hakan beyi dram filmlerinde asla düşünemiyorum. Hakan bey her zaman şaka ve esprinin hakim olduğu bir projede yer almalı. Tam da bu proje Hakan beyin karakterine uygun olduğunu düşünüyorum.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal