Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan Çifti Canlı Yayında Yüzleşti

Oyuncu Hazım Kömükçü, nişanlısı ünlü sunucu Zeynep Doğan'a şiddet uyguladığı için çift ayrıldı. Birbirlerine karşılıklı suçlamlarda bulunan çift canlı yayında yüzleşti.

11.06.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-14:12) Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan Çifti Canlı Yayında Yüzleşti

Nikah masasına oturmaya yakın bir zaman kala Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan çifti, şiddet iddiası ile ilişkilerine noktayı koydular.

TV8 ekranlarında yayınlanan magazin prgramı 'Gel Konuşalım'a telefon bağlantısı ile katılan Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan birbirlerine karşı suçlamalarda bulundu.

ZEYNEP TANDOĞAN VE HAZIM KÖRMÜKÇÜ'NÜN AÇIKLAMALARI:

Zeynep Tandoğan şu açıklamalarda bulundu: 'Hazım'dan destek istedim, ev işleriyle ilgili. Her gün sabah çıktı akşam geldi, ben sürünerek bazı işleri yapmak zorunda kaldım. Ama en büyük gönül kırıklığım Hazım'ın projeyi kabul etmesi oldu. Ben zaten 'git' derdim. Her zaman işi olmasından yanaydım, elimden gelen ne kadar gücüm varsa manevi desteği, yönetmenler, yapımcılar her yere soktum.



Menajeri ile kol kola çalıştım. Ben bunları sevdiğim için yaptım. Bana bir faydası yoktu bunların. Akabinde tek üzüntüm 'keşke bana da danışsaydın, beraber karar verseydik. biz burada seni bekliyoruz' deseydim. Bunu anlatırken geldiğimiz nokta bu.' dedi.

'SEN DE ADAM GİBİ DAVRAN'

O gün konuşmak istemediğimi de dile getirdim. Bunları tartışmak istemediğimi dile getirdim. Bana bir hakaret etti. Ben de ona 'Sen de adam gibi davran. Seni yerden kaldıranın kıymetini bil' dedim. Sonra boğazımı sıktı, ben de ona vurdum. Bu fotoğraflar tamamen yalan, bunları ben yapmadım. Sadece saçını çektim ve boğazını sıktım. Velev ki ben yaptım, Benim yatağım yüzüm gözüm kan içinde. Daha önce de dayak yedim, o dayakların yazıları mevcut bunlar da mı yalan. Benim ağzımın burnumun hali nedir ya?

 

'YÜZÜMÜ BU HALE GETİRDİ'

Hazım Körmükçü ise şu açıklamalarda bulundu; 'Yüzümde görmüş olduğunuz izleri kendisi yapmıştır. Karakola gittiğimde ifade verdiğimde polis memurları kendisinin bana dava açtığını, şikâyetçi olduğunu söylediler ben de onun üzerine dava açtım. Aynı şekilde ben de. Hiçbir farklı bir şey söylemeyeceğim. En başında aynı şeyi söyledim. Ben kendisinden hem de tüm kadınlardan özür dilediğimi söyledim.

'AİLE BENİÇ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Zeynep Tandoğan'ı onun söylediği kadar ve tarif edemeyeceğim kadar sevdim. Ben sadece ve sadece tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Benim canım feda, yüreğimi veririm, canımı veririm ona. Bir senedir öylesine stresli anlar yaşadık ki, hiçbir günahı olmamasına rağmen Zeynep'ciğimi sosyal medyada hakaretlerle karşı karşıya bıraktı. Zeynep'cim bunlara göğüs germeye çalıştı. Neden tekrar evlenmek ve aile kurmak istedim? Benim için ailem çok önemli.' dedi.

ESKİ EŞİNDEN DE SUÇLAMA GELMİŞTİ

 

Hazım Körmükçünün eski eşi Hilal Özdemir boşanma sebeplerini şu şekilde dile getirmişti: 'Hazım'la çok severek evlendik, yürütemedik. Evliliğim boyunca 2-3 kez şiddet gördüm. Hazım çocuklarıyla da hiç ilgilenmedi. Nafaka davası açınca da tehdit etti.' demişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal