Emrah, Banu Parlak'ın Belalım Benim Klibini Kaldırttı

Banu Parlak, Emrah'a ait Belalım Benim şarkısını seslendirip, klip çekti. Klibi yayından kaldırtan Emrah, çektiği video ile konuya açıklık getirdi.

19.08.2019-13:30 - (Son Güncelleme: 19.08.2019-14:02)

Banu Parlak, Emrah'a ait Belalım Benim şarkısına klip çekti. Kısa sürede büyük beğeni toplayan klibe ilk tepki Emrah’tan geldi.

Sosyal medyada çektiği videolarla ünlenen Banu Parlak, geçtiğimiz günlerde sözleri Şükrü Kekevi, müziği ise Emrah’a ait olan Belalım Benim şarkısına klip çekti. Şarkıcı Emrah ise klibi yayından kaldırttı. Klibi kaldırtmasından dolayı büyük tepki çeken Emrah, sosyal medyada yayınladığı bir video ile konuya açıklık getirdi.

'NASİHAT VERMEM'

Gerekli izinleri almadığı için Parlak'ın klibini kaldırtan Emrah, eser kelimesinin önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: Sosyal medyayı çok çok aktif kullanan biri değilim ve sosyal medyadan kimseye akıl vermem. Nasihat vermem. Müziğe gönül vermiş genç arkadaşlar, sizlere tavsiyem şu; eser üretin. Eserleriniz olsun, göreceksiniz çok daha kalıcı olacaksınız ve daha daha başarılı olacaksınız. O eseri ürettikten sonra bir eserin ne kadar değerli olduğunu, ne kadar önemli olduğunu çok çok daha iyi anlayacaksınız.

'VARDIR BİR BİLDİĞİ'

Şarkının sözlerini yazan Şükrü Kekevi ile buluşan Banu parlak ise çektiği videoda şunları söyledi: Emrah abinin talimatı ile şarkımız yayından kalkmıştır. Büyüğümüzdür sözünün üstüne söz söylemeyiz kaldırıyoruz. Paylaşan destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Daha güzel şarkılarla devam edeceğiz yılmak yok! Aynı şarkının bir dünya coverı varken bizim ki batmış göze herkesin canı sağ olsun vardır bir bildiği.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal