Arda Turan Şimdi Yandı! Arda'nın Silahıyla İlgili Gerçek Ortaya Çıktı!

Arda Turan ve ünlü şarkıcı Berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Turan'ın hastanede ateş alan silahının ruhsatsız olduğu öne sürüldü.

12.10.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-11:36) Arda Turan Şimdi Yandı! Arda'nın Silahıyla İlgili Gerçek Ortaya Çıktı!

Ünlü futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay'ın eğlence mekanında yaşadığı kavganın etkileri devam ederken, Turan'ın hastanede ateş alan silahıyla ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Teve2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Emrullah Erdinç, ünlü futbolcunun silahıyla ilgili ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya attı.

'ARDA'NIN SİLAHI RUHSATSIZ'

Olayla ilgili bütün raporları okuyup görüntüleri izlediğini söyleyen Erdinç, 'Arda Turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Hiçbir silah yanlışlıkla ateş almaz, tetiğe basmadığınız sürece silah kesinlikle patlamaz.



'SİLAH YANLIŞLIKLA ATEŞ ALSA ARDA VURULURDU'

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı Arda vurulurdu. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön tarafından değil. Silah mermi ağzında durmaz hazır halde taşınmaz… O silahın gövdesi çekilmediği sürece, mermi ateşlemeye hazır hale gelmez.' iddialarında bulundu.

Diğer yandan Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani Glock marka olduğu da öğrenildi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal