Aleyna Tilki Yönetmenlik Koltuğuna Oturdu, Demet Akalın'dan Yorum Geldi

"Yalnız Çiçek" şarkısına çektiği klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna oturan Aleyna Tilki'ye Demet Akalın'dan mesaj geldi. Akalın, "Bunu gerçekten Aleyna çekmiş ise sıradayım be yavrum" yazdı.

06.06.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-15:45) Aleyna Tilki Yönetmenlik Koltuğuna Oturdu, Demet Akalın'dan Yorum Geldi

Aleyna Tilki, “Yalnız Çiçek” şarkısı için ilk kez yönetmen koltuğuna geçti. Dün yayınlanan klibe, Demet Akalın’dan imalı bir cevap geldi!

Söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan parçaya çektiği yeni klip ile ilk defa yönetmenlik koltuğuna geçerek yaz aylarına sağlam bir giriş yapan Aleyna Tilki'nin klibi Youtube'da 1 saat içinde 300 bini geçen izlenme sayısına ulaştı.

Karaduman, klibin teaser'ını Instagram profilinden "Bizimki tutturdu 'sen de oynican klipte seni kaçırıcam' diye olmayan oyunculuğum ile bu güzel senaryonun hakkını vermeye çalıştım, 'Yalnız Çiçek' klip yayında, inşallah seversiniz" yazısıyla yayınladı.

Bu paylaşım ardından Demet Akalın açıklama yaparak "Bunu gerçekten Aleyna çekmiş ise sıradayım be yavrum" notunu yazdı. Karaduman da, 'Valla herşeyi ile birebir ilgilendi' biçiminde cevap verdi.

Karaduman ise Demet Akalın'ın bu imalı paylaşımına cevap olarak Aleyna Tilki'nin her şey ile kendisinin alakadar olduğunu söyleyerek konuyu kapattı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal