Litvanya-Türkiye maçında ilk kez A Milli Takım forması giyen Cenk Özkaçar sosyal medya hesabından Stefan Kuntz'a teşekkür etti

A Milli Futbol Takımı formasıyla ilk kez süre alan Cenk Özkaçar, Litvanya – Türkiye maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Stefan Kuntz’a teşekkür etti.

08.06.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-13:57) Litvanya-Türkiye maçında ilk kez A Milli Takım forması giyen Cenk Özkaçar sosyal medya hesabından Stefan Kuntz'a teşekkür etti

UEFA Uluslar C Ligi ikinci karşılaşmasında deplasmanda Litvanya’nın konuğu olan A Milli Futbol Takımımız sahadan 6-0’lık farklı bir galibiyetle ayrılmayı başardı.

İlk kez A Milli Takım formasını giydi

A Milli Takım formasıyla ilk kez forma giyme şansı yakalayan Fransız ekibi Olimpik Lyon’un futbolcusu Cenk Özkaçar, büyük bir heyecan yaşadı.


Cenk Özkaçar'dan sosyal medya paylaşımı

Litvanya – Türkiye maçının ardından sosyal medya hesabı üzerinden Cenk Özkaçar, yapmış olduğu açıklamada ;

‘ Çocukluğumdan bu yana hayalini kurduğum A Milli Takım formasını ilk kez giymenin onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu kutsal formayı giydiğim her an, her dakika elimden gelenin fazlasını yapacağım. Bana güvenen bu şansı veren hocalarıma ve beni destekleyen tüm herkese teşekkür ediyorum. ‘ ifadelerini kullandı.

Cenk Özkaçar'ın kariyeri

Cenk Özkaçar, Altay Spor Kulübü’nde altyapıda yetişmesinin ardından 1.5 Milyon Euro bonservis ücretiyle Fransız ekibi Lyon’a transfer olmuştu. Cenk Özkaçar, geride bıraktığımız sezonu Oud-Heverlee Leuven’de kiralık olarak forma giymişti. Belçika’da toplamda 36 karşılaşmada süre alan Cenk Özkaçar, 2 kez ağları havalandırmıştı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal