Beşiktaş'ın genç kalecisi Emre Bilgin, Ümit Milli Takım kampında Ersin Destanoğlu'nun yolundan ilerlemek istediğini söyledi

Beşiktaş’ın genç kalecisi Emre Bilgin, Ümit Milli Takım kampında siyah beyazlı takımda Ersin Destanoğlu’nun izinden ilerlemek istediğini söyledi. Takımdaki geleceği hakkında konuştu.

08.06.2022-13:21 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-13:21) Beşiktaş'ın genç kalecisi Emre Bilgin, Ümit Milli Takım kampında Ersin Destanoğlu'nun yolundan ilerlemek istediğini söyledi

Ümit Milli Takım’a seçilen Beşiktaş’ın genç kalecisi Emre Bilgin, Milli Takım kampında yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Beşiktaş’ta altyapıdan, A takıma yükselmeyi başaran Emre Bilgin, geride bıraktığımız sezonda zaman zaman forma giyme şansı yakalamıştı.

Demirören Haber Ajansı’na Ümit Milli Takım kampında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Emre Bilgin, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Milli formayı giymek çok özel bir duygu’

Hazırlıklarımız, tüm gayretiyle sürüyor. Bu kampta kendimi geliştirmek adına büyük bir efor sarf ediyorum. Burada, bu armanın altında olmak bir şans. Milli takımda olmak, oynamak çok güzel bir duygu. Şu anda maçlara hazırlanıyoruz. İnşallah maçlar bizim için iyi geçer ve galibiyetle sonuçlanır.


‘Zaman zaman kendimi gösterme şansı yakaladım’

Sergen hoca zamanında olsun, Ismael hoca zamanında olsun tek düşüncem antrenmanlarda kendimi geliştirmek oldu. Üstüne koya koya gittim. Antrenmanlarda kendimi daha üst noktaya taşımaya gayret ettim. Kendimi hep maçlara sakladım. Kafamda hep maç oynuyordum. Kendimi göstermek için. Göztepe maçı olsun, Konyaspor, Hatayspor maçları olsun hep kendimi göstermeye gayret ettim. İnşallah gerisi de gelir. Büyük başarılara imza atarım.

‘Son zamanlarda çok iyi kaleciler çıkıyor’

Türkiye'de son zamanlarda iyi kaleciler çıkıyor. Uğurcan ağabey olsun, Altay ağabey olsun. Gençler kaleciler adına da güzel şeyler oluyor. Hem A Milli Takım'da hem Ümit Milli Takım'da kalede büyük bir yarış var. Tabii iyi olan oynuyor. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

‘Ersin Destanoğlu’nun yolundan gitmek istiyorum’

Gelecek sezon için hedefim daha çok maçta görev yapmak. Ersin ağabey sağ olsun hem maçlarda hem antrenmanlarda bana hem psikolojik hem de kişisel anlamda çok yardımcı oluyor.  Ersin ağabeyin yolundan gidiyoruz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal