Burak Yılmaz Beşiktaş’a mı transfer olacak? Burak Yılmaz hangi takıma transfer olacak? Burak Beşiktaş’a transfer olmayacağını açıkladı

Fransız ekibi Lille ile sözleşmesi sona eren Burak Yılmaz, önümüzdeki sezon Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde haberler gündeme bomba gibi düştü. Burak Yılmaz, Beşiktaş’a mı gelecek? Burak Yılmaz, kesinlikle Beşiktaş’a transfer olmayacağını açıkladı.

08.06.2022-11:56 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-12:11) Burak Yılmaz Beşiktaş’a mı transfer olacak? Burak Yılmaz hangi takıma transfer olacak? Burak Beşiktaş’a transfer olmayacağını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Milli Takım kariyerini sonlandıran tecrübeli Burak Yılmaz’ın, Fransız ekibi Lille ile sözleşmesi de sona ermişti. Burak Yılmaz’ın Lille ile sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yeni adresinin neresi olacağı merak içerisinde beklenmeye başladı.

Burak Yılmaz’ın önümüzdeki sezon Beşiktaş’a transfer olacağı yönünde çıkan haberler büyük ses getirmişti. Candaş Tolga Işık’ın TV 100 ekranlarındaki programı ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk olan Burak Yılmaz, merak edilen Beşiktaş konusu hakkında itiraflarda bulundu. Tecrübeli golcü yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘Beşiktaş forması benim için çok değerliydi’

Ben 4 büyüklerde de oynadım. Hepsinde sorumluluk aldım ve fedakarlık yaptım. Fenerbahçe hariç, aldığım paranın karşılığını kat be kat verdiğimi düşünüyorum. Fenerbahçe'de oynayamadım, gol atamadım. Bir insanın hatalarını, yanlışlarını kabul etmesi gerekiyor ki, gelişsin. Bunları kabul ettikten sonra gelişmeye açık oldum ve geliştim. Hepsinde fedakarlık yaptım ama tekrar Beşiktaş formasını giymek benim için çok değerliydi.


‘Herkes Beşiktaşlı olduğumu biliyordu’

Beşiktaş'a karşı tabii ki zaafım var ama Beşiktaş'la alakalı bir şeyi gündeme getirmek için konuşmuyoruz. Ben çok fedakarlıklar yaptım, gelirken de giderken de fedakarlık yaptım. Ama bunları Beşiktaş beni geri alsın diye yapmadım sevdiğim için yaptım. Galatasaray'da oynarken de herkes Beşiktaşlı olduğumu biliyordu ama çıktım aslanlar gibi oynadım, Beşiktaş'a karşı oynadım, gereğini yaptım.

‘Beşiktaş’a kesinlikle transfer olmayacağım!’

Çok net söyleyeceğim; Beşiktaş'a kesinlikle transfer olmayacağım. Beşiktaş da beni istemiyor zaten. Beşiktaş'ın benimle ilgili bir tasarrufu yok. Beşiktaş'a en iyi santrforun gelmesi, taraftarı mutlu etmesi lazım.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal