Lenf Kanseriyle Mücadele Eden Oyuncu Boğaç Aksoy'dan Müjdeli Haber Geldi!

Arka Sokaklar dizisi ile tanınan Boğaç Aksoy, uzun bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Ünlü oyuncu tedavisi ile ilgili güzel haberi sevenleriyle paylaştı. İşte Aksoy’un gözünden kanser mücadalesi…

13.12.2021-11:09 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-12:08)

Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy uzun süredir gördüğü kanser tedavisi ile sık sık gündeme gelen isimlerden biri olmuştu. Geçirdiği zor günleri sosyal medyaya gülümseyerek yansıtan başarılı oyuncu ilk kez yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı. Sekiz aylık tedavisinin ardından başarılı bir sonuca ulaştığını duyuran Aksoy güzel haberi sevenleriyle paylaştı. Ünlü oyuncu kansere karşı olan mücadelesini başarıyla kazandı. İşte Boğaç Aksoy’un tedavisi ve birçok hastanın belki de anlatmadığı şeylere ilişkin detaylar…

BOĞAÇ AKSOY: BEN ADETA ERİYORDUM

Arka sokaklar dizisinde hayat verdiği “Volkan” karakteriyle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, lenfoma kanser süreciyle ilgili ilk kez konuştu. Hastalığın son safhalarının iyi geçtiğini belirten oyuncu, testlerinin negatif çıktığını ve bundan sonra tedavisinin evden devam edeceğini belirtti. Ünlü oyuncu hastalığının nasıl farkına vardığını tüm samimiyetiyle anlattı; ‘’Mart ayında bir reklam filminin çekimi esnasında oldukça ince giyinmiştim. Çekimi bitirdikten sonra kuzenimin yanına Balıkesir'e gitmiştim. Orada aşırı terleme, yüksek ateş ve titreme başladı. Üşütmüş olabileceğimi düşünüp, fazla önemsemedim. Fakat bir hafta-on gün boyunca geçmedi. İstanbul'a dönünce doktora gittim. Doktor ilk inceleme esnasında, lenf bezlerinin şişmiş olduğunu tespit ettikten sonra, kanser olabileceğimi söyledi. Sonra 6-7 hafta boyunca çeşitli hastanelerde incelemeler yapıldı ama kesin bir teşhis konulamadı. O arada bende kilo kaybı başladı; deyim yerindeyse ben adeta eriyordum, parça parça eksiliyordum’’ dedi.

ÜNLÜ OYUNCU MÜCADELEDEN VAZGEÇMEDİ

Kanser teşhisi konulduğundan itibaren sosyal medyada da hep güler yüzlü fotoğraflarını paylaşan Boğaç Aksoy, kanser teşhisinin ilk konulduğu andaki hislerini ise şu şekilde ifade etti; ‘’Bir anda ölümle yüz yüze olduğunuzu düşünüyorsunuz. Her yanınız bir an için sarsılıyor... Sanki kırık bir cam parçası yüreğinizi doğruyor, hançerler ciğerlerinize saplanıyor. Bilinciniz isyan ediyor, bir anda bin parça olup, dağılıyorsunuz... Bu hastalığa yakalanan herkes gibi, ben de bir an bunları hissettim, yaşadım. O anda kesin kararımı verdim. Her ne olursa olsun bu hastalığı yenmeye kararlıydım; asla pes etmeyecek, bu hastalığa yenilmeyecektim...’’ ifadeleriyle mücadele etmenin ne kadar önemli olduğunu bu sözleriyle herkese anlatmış oldu.

boğaçss

KANSERİ YENEN BOĞAÇ AKSOY’DAN TAVSİYELER

Başarılı oyuncu tedavisinin ardından tekrar oyunculuk kariyerine geri dönmek istediğini söyledi. Bundan sonra daha da başarılı bir oyunculuk performansı sergileyeceğini dile getiren oyuncu, kanser tedavisi gören ve umudunu kaybeden hastalar için de tavsiyelerde bulundu. Aksoy; “Ölüm her insan için kaçınılmaz son... Burası tamam. Ancak, ölüm tehlikesi olan bu hastalığa yakalanan bir insan her zaman mutlaka yaşamı düşünmeli. Nefes alıp verdiğimiz sürece mutlaka yaşama sıkı sıkıya sarılmalıyız. Hastalığı zihninden silip atan, bedeninden de silip atar. Bu hastalığı önce ruhen, ardından bedenen yeniyorsun. Sabırla, inatla ve dirayetle direnin...”sözleriyle umut oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal