Arka Sokaklar’ın Gözde Oyuncusu Boğaç Aksoy Setlere Geri Dönüyor

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisinde Volkan karakterini canlandıran ve bir süredir kanser tedavisi göre Boğaç Aksoy’dan, hayranlarını sevindirecek haber geldi.

05.05.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-16:21)

Geçtiğimiz sezonlarda kansere yakalandığı için rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan Boğaç Aksoy, hayranlarını sevindirecek haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Aksoy, tedavisini başarı ile tamamladığını ve setlere geri döneceğini açıkladı.

ARKA SOKAKLAR’IN YILDIZI BOĞAÇ AKSOY SETLERE GERİ DÖNÜYOR

Arka Sokaklar da canlandırdığı karakter ile gündeme gelen ve başarılı bir sezon geçiren Boğaç Aksoy, dizi çekimleri sırasında kansere yakalandığını öğrendi. Tedavi için diziden ayrılan başarılı oyuncu, bir süre tedavi gördükten sonra yeniden sağlığına kavuştuğunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 

OYUNCULUKTAN VAZGEÇMEDİ

Lenf kanseri ve zorlu kemoterapi tedavisine rağmen oyunculuktan vazgeçmeyen Boğaç Aksoy yeniden setlere dönmeye hazırlandığını belirtti. Magazin dünyasında sızan bilgiye göre yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı filmlerle Uluslararası alanda birçok ödül kazanan Volkan Karatş, önümüzdeki aylarda başlayacağı yeni filmi için Boğaç Aksoy ile çalışacağını açıkladı. 

BİRLİKTE KEŞFE ÇIKTILAR

Filmin çekileceği mekanlardan biri olan madene, beraber keşfe giden Boğaç Aksoy ve Volkan Karataş, filmin detayları üzerine konuştu. 2022 kışında çekimlerine başlanılacak filmde Boğaç Aksoy, bilim insanını canlandıracak. Rolü için mors alfabesi öğrenmeye başlayan Boğaç, ‘Uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığım bu film, elde ettiğim bilgiler ışığında 100 yıl sonra dünyada neler olacağını gösterecek’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal