05.05.2021-12:43 (Son Güncelleme:31.07.2023-16:00)


1

Boğaç Aksoy'dan yeni haber

Boğaç Aksoy'dan yeni haber

Birçok kişinin Arka Sokaklar dizisiyle tanıdığı Boğaç Aksoy'dan son dakika haberi geldi.



2

Arka Sokaklar'da rol aldığı dönem lenfome kanserine yakalanan genç oyuncu tedavisi için diziden ayrılmıştı.



3

Hastalıkla mücadele eden ve uzun bir süre kemoterapi gören Boğaç Aksoy'dan yeni haber geldi.



4

Babannesi vefat etmiş

Babannesi vefat etmiş

Uzun süre Lenf kanseriyle mücadele eden Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy aldığı acı haberle yıkıldı. Aksoy’un babaannesi Nurten Aksoy hayatını kaybetti.



5

Güzel haberi alan ünlü oyuncunun hayranları gözyaşlarına hakim olamadı.



6

Boğaç Aksoy kimdir?

Boğaç Aksoy kimdir?

Boğaç Aksoy, 7 Şubat 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 29 yaşında olan oyuncu Boğaç Aksoy, oğlak burcudur. Oyuncu Boğaç Aksoy 2006 yılında Fenerbahçe Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite eğitimini ise Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Boğaç Aksoy, 2012 yılında Best Model Yarışmasına katıldı.



7

Yarışmada oyuncu Aksoy, Türkiye üçüncüsü oldu. Özellikle Çılgın Dersane Üniversitede isimli dizide Cenker karakterine hayat vermesi ile tanınan Boğaç Aksoy Arka Sokaklar dizisinde Polis Volkan karakterini oynamıştır. Oyuncu Boğaç Aksoy, Vahide Gördüm Akademi 35 buçuk’ta oyunculuk eğitimi almıştır. Yaptığı bir röportaj’da üvey babasının İlçe Emniyet müdürü olduğunu söylemiştir. Dizi oyunculuğu için boks eğitimi de almıştır.



8

Boğaç Aksoy kanseri yendi

Boğaç Aksoy kanseri yendi

Sevilen dizi Arka Sokaklar’da oynayan Boğaç Aksoy’dan iyi haber geldi. Uzun süre kanser ile mücadele eden Boğaç Aksoy, kanseri yendi. Boğaç Aksoy yaşadığı zorlu süreci anlatırken, "Nefes alıp verdiğimiz sürece mutlaka yaşama sıkı sıkıya sarılmalıyız. Hastalığı zihninden silip atan, bedeninden de silip atar. Bu hastalığı önce ruhen, ardından bedenen yeniyorsun. Ölümü değil, hayatı düşünün" ifadelerini kullandı.



9

Lenfoma kanseri nedir?

Lenfoma kanseri nedir?

Lenfoma lenfositlerin oluşturduğu bir kanser tipidir. Lenf dokusunun habis tümörüne verilen genel bir isimdir. Kanser ya normal hücrelerin hızla çoğalması veya normal lenfositlere göre daha uzun süre yaşamaları ile oluşur. Malign lenfoid hücreler de normal lenfositler gibi lenf düğümü, dalak, kemik iliği, kan ve diğer organlarda çoğalır.



10

Lenfoma; Hodgkin lenfoma ve Hodgkin dışı lenfoma adı altında iki büyük gruba ayrılır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr