Leman Sam'dan Zeki Müren Açıklaması

Cihangir’de görüntülenen ünlü sanatçı Leman Sam, son dönemde Zeki Müren’e yöneltilen eleştiriler hakkında konuştu. Sam, ‘Eğer insanlar Zeki Müren’in yolundan gitselerdi tüm ülkenin cinsel tercihini değiştirmesi lazımdı. Hiç de öyle değil’ ifadelerini kullandı.

02.03.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-10:19) Leman Sam'dan Zeki Müren Açıklaması

Leman Sam, geride bıraktığımız gün Cihangir Camii içindeki parkta kameralara yansıdı. Çoraplarını çıkarıp bağdaş kurduktan sonra çimlere oturan ünlü şarkıcı, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ünlü sanatçı, ‘2000 yılında Dalyan’a göçmüştüm, orada evim vardı. 1,5 hiç İstanbul’a gelmeden orada kaldım. Fakat olmuyor, işimin istasyonu burası. Emekli olursam mutlaka bir yerlere kaçarım. Emekli olmaya da niyetim yok. Hiç kendimi emeklilik için hazır hissetmedim, kesinlikle ben de sahnede ölmek isterim’ dedi.

‘YAŞI GEÇEN SANATÇILARA İŞ VERMİYORLAR’

Yaşı geçen bazı sanatçılara iş verilmediğini dile getiren Leman Sam, ‘Ben şanslıyım ama bazı oyuncu ve müzisyenler belli yaşa gelince talep azalıyor. Popüler sanatçılar vardır, klasik sanatçılar vardır. Oyuncular ‘bana neden rol gelmiyor?’ diye yakınıyorlar. Baba, amca rolü olur neden kapılarını çalmazlar da plastik makyajla insanları yaşlandırırlar. Onları üzmemek lazım. Neden bu kadar vefasızlık var?’ diyerek sanat camiasını vefasızlıkla suçladı.

‘ÖYLE BİR SES YOK’

Özdemir Erdoğan ve Alpay'ın sanatçı Zeki Müren’i hedef alan sözleri hakkında da konuşan Sam, dikkat çeken ifadeler kullandı. Leman Sam, Özdemir Erdoğan’ın 'Onu izleyen erkek çocuklar travma yaşadı' açıklamasına katılmadığını belirterek şunları söyledi: ‘Eğer Zeki Müren’in yolundan gitselerdi ülkenin cinsel tercihini değiştirmesi lazımdı. Hiç de öyle değil. Acımasız konuşmuşlar...’

‘Zeki Müren’in kimliğini tartışmak başka müziğini tartışmak başka. 'Müzik' derseniz ben de ilk kayıtlarını daha arabeske dönüşmemiş kayıtlarını dinlemeyi tercih ederim. Sonra ben de dinlemedim ama saygı duyarım öyle bir ses yok. Çocukken Zeki Müren’in radyo emisyonlarını verirlerdi, onun hayranıydım. Öyle giymiş, böyle giymiş hiç aklıma gelmedi. Canları mı sıkılıyor acaba insanların?’

KORONAVİRÜS AŞISI OLDU

Koronavirüs aşısı olduğunu belirten usta sanatçı, aşı karşıtı olanları anlamadığını dile getirerek ‘Ben aşımı oldum, hiç hissetmedim bile. Mart ayında tekrar olacağım. Aşı karşıtlığı diye bir şey olmaz’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal