Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı sonrasında gelen Kurban Bayramı'nın ne zaman olduğu, hangi güne denk geldiği merak ediliyor. Ramazan Bayramı'nın bitmesiyle pek çok vatandaş Kurban Bayramı'na şimdiden hazırlanmaya başladı. Kurbanlıklarını bakmaya başlayanlar Kurban Bayramı'na kaç gün kaldığını ve kaç gün tatil olacağını araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte detaylar...

29.05.2022-21:54 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-21:54) Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı'nın bitmesiyle birlikte birçok kişi Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. Kurbanlıklara bakmaya başlayanlarsa gün geçtikçe Kurban Bayramı'nın hangi güne denk geldiğini merak ediyor. Diyanet'in yayınlamış olduğu dini günler takviminde yer alan bilgiler ise günün sıklıkla araştırılan konular arasına girdi. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı'nın bu sene denk geldiği tarih...

2022 Kurban Bayramı ne zamana, kaç gün kaldı?

Bir süredir bayram hazırlıkları içerisinde olan pek çok vatandaş, Kurban Bayramı'nın ne zamana denk geldiğini merak ediyor. 2022'de Temmuz ayına denk gelen Kurban Bayramı'na kaç gün kaldığı ise bugünün en çok araştırılan konuları arasına girdi. Temmuz'un 9'unda başlayan Kurban Bayramı, Temmuz'un 12'sinde bitiyor.

Kurban Bayramı'nın arife günü ise Temmuz 8'ine denk geliyor. Kurban Bayramı'na ise bugünden (29 Mayıs 2022) itibaren 41 gün kalmıştır.

Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Bu sene Kurban Bayramı Temmuz ayındadır. Temmuz'un 9'unda başlayacak olan Kurban Bayramı, 12'sinde son bularak 4 gün sürecektir. 4 gün sürecek olan bayram tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı ve kaç gün olacağı hakkında henüz bir açıklama bulunmamaktadır.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal