Olanlar Oldu Filmi Nerede Çekildi?

Olanlar Oldu, 2017 çıkışlı bir Türk komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstlenmiştir. Peki Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde…

16.07.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-15:54) Olanlar Oldu Filmi Nerede Çekildi?

Necati Akpınar ve Funda Ödemiş’in yapımcılığını üstlendiği Olanlar Oldu filminin başrollerinde Ata Demirer, Tuvana Türkay, Ülkü Duru ve Salih Kanyon bulunuyor. Filmin senaryosunu ise aynı zamanda başrol oyuncuları arasında da bulunan Ata Demirer kaleme almıştır.

Olanlar Oldu, 20 Ocak 2017 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin müzikleri Fahir Atakoğlu'na görüntü yönetmenliği Murat Uçan’a aittir.

Olanlar Oldu toplamda 21.353.023,38 Türk lirası hasılat elde etmiştir. Vizyona girdikten sonra 24 hafta boyunca vizyonda kalmış ve 1.811.081 kişi tarafından izlenmiştir.

Gişede oldukça güzel bir başarı elde eden Olanlar Oldu filmi IMDb’de 10 üzerinden 6,3 puan almıştır.

Komedi türünde çekilen film özellikle Ata Demirer’in sevenleri tarafından oldukça beğeni toplamıştır. Ata Demirer filmde hem iki tane rol üstlenmiş hem de filmin senaryosunu yazmıştır. Filmde iki karaktere birden can veren ünlü komedyen Ata Demirer bu zorlu görevde başarılı bir oyunculuk sergilemiştir. Ata Demirer iki karakteri birden canlandırmanın zor olup olmadığı ile ilgili sorulara filme kadın olarak başlamanın zor olduğu yönünde cevap vermiştir. Döndü karakterini ise 2008 yılında bulduğunu açıklamıştır. Ayrıca karakteri oluşturmasında ünlü oyuncu Demet Akbağ'ın da katkısı olduğunu eklemiştir.

Olanlar Oldu Filminin Konusu

Olanlar oldu filminin konusu Ege kıyısında Sığacık isimli küçük bir kasabada tekne turları düzenleyerek geçimini sağlayan Zafer kaptanın etrafında şekillenmiştir. Zafer kaptanın annesi Döndü hânım oğlunun bir an önce evlenmesini istemektedir. Döndü hanım oğlu için Mehtap'ı münasip bir gelin adayı olarak görür. Fakat Zafer'in Mehtap ile anlaşamaması gibi bir sorun vardır. Zafer bir gün kasabaya tatil için gelen ünlü dizi oyuncusu Aslı ile düzenlediği mavi turda tanışır ve ona âşık olur. Aslı’ya âşık olması ile birlikte Zafer’in hayatı değişecektir. Döndü hanım Aslı’yı gelin adayı olarak görebilecek midir? Mehtap'ın babası İbrahim de Zafer ve ailesinin peşini bırakmamakta ve sinsi planlar yapmaktadır. Tüm bu sorunlar yetmiyormuş gibi bir de Aslı'nın eski sevgilisi tatile dahil olur.

Ata Demirer Olanlar Oldu filminde hem tekne kaptanı Zafer karakterini hem de 60’lı yaşlarında olan Döndü karakterini canlandırmaktadır. Filmde Zafer’in âşık olduğu dizi oyuncusu Aslı rolünde Tuvana Türkay'ı görüyoruz. Döndü'nün münasip gelin adayı Mehtap rolünde ise Seda Güven izleyici karşısına çıkıyor. Ayrıca Murat Okay’da Aslı'nın arkadaşını oynamaktadır. Salih Kalyon filmde İbrahim kaptan rolünü canlandırmış. Filmde Ülkü Duru, Renan bilek, Toprak Sergen, Bedir Bedir, Tuna Kırlı, Derya Alabora, Efe Akercan, Gümeç Albay, Esat Polat Güler gibi oyuncuları da görebiliyoruz.

Olanlar Oldu Filmi Nerede Çekildi?

Olanlar oldu filmi nerede çekildi: Başrollerinde Ata Demirer'in olduğu Olanlar Oldu filminin çekimleri Ege Bölgesi'nde yer alan Seferihisar’ın Sığacık Mahallesi’nde gerçekleştirilmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal