Baraj Dizisi Konusu Nedir?

Yeşilçam'ın ilgi gören yapımlarından biri olan Baraj günümüze uyarlanmış hali ile ekranlara geliyor. İstanbul, Çatalca ve Sakarya'da çekilen dizinin konusu ne? Baraj dizisi hangi gün? Baraj dizisi oyuncuları kim?

16.07.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 16.07.2020-13:23) Baraj Dizisi Konusu Nedir?

Farklı sahnelere sahip olan dizi gerek konusuyla gerekse sürekli mekan değiştirmesiyle gündeme geliyor. Baraj ve göllerin bulunduğu mekanlarda çekilen dizinin İstanbul, Nevşehir, Sakarya gibi şehirlerde çekimlerine devam ediliyor.

BARAJ DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ BARAJLAR

• Ayhanlar Barajı

• Doyduk Barajı

• Ürgüp Damsa Barajı

BARAJ DİZİSİNİN KONUSU

70’li yıllarda bir film olarak yayınlanan ‘Baraj’, o günlerde başrollerini Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın paylaşması ile televizyona ve sinemaya taşınmıştı. Şimdilerde ise dizi çekimleri gerçekleştirilmeye başlanan ‘Baraj’ dizisinin başrollerini Biran Damla Yılmaz ve Feyyaz Duman canlandırmaktadır. İkilinin sosyal medya ortamında tanışarak, hiç buluşmadan ve görüşmeden birbirlerine aşık olma hikayesini konu alan dizi (Feyyaz Duman) Nazım’ın, Nehir’e (Biran Damla Yılmaz) yine aynı platformda kendisini beğendiremeyeceğini düşünüp, fotoğraf göndermeye çekinmesini ve Nehir’i kaybetmekten korkmasını ele almaktadır. Nazım’ın yüzündeki çocukluktan kalma yara izleri nedeniyle fotoğraf yollayamaması onu farklı yalanlar söylemeye iter ve oda çalıştığı baraj inşaatının sahibi olan, çapkın ve yakışıklı hızlı İstanbul gecelerinin bilindik yüzü Tarık’ın fotoğrafını göndermesiyle her şey daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Nehir fotoğrafını gördüğü Tarık’a aşık olur ve ansızın barajın yapıldığı inşaata çıkagelir. Ortalık oldukça karışır ve dizinin üç karakteri kendi yalanları içinden çıkamadıkça dizi daha da sürükleyici bir hal alır.

BARAJ DİZİSİ HANGİ GÜN?

İlk bölümde siniri ve katı kuralları ile göze çarpan Nazım, geçmişte çok zor dönemler yaşadığı için hayat onu böyle biri olmaya zorlamıştır. Yüzünde oldukça kötü görünen yarası yüzünden hiç kimse ile iletişim kuramaz hale gelmiştir. Sosyal medya platformunu keşfeden Nazım, Nehir’i tanıdıktan sonra biraz da olsa ılımlı bir adam haline gelmeye başlayıp, hayata ve insanlara karşı olan öfkesini dindirmiştir. Fakat Nehir oldukça güzel bir kadındır, kendisini görürse beğenmeyeceğini düşünür ve durumu baraj şantiyesinin sahibi olan Tarık’a anlatır. Tarık babası tarafından yaptığı hatalar yüzünden baraj inşaatının başına ceza olarak yollanan bir adamdır. Nehir aniden baraj inşaatına Nazım’ı görmeye gelince, Nazım Tarık’tan kendisinin yerine geçmesini ister. Tarık bu durumu kabul eder fakat Nehir hakkında bilmedikleri çok büyük yalanlar vardır. Nehir aslında insanları dolandırarak yaşayan bir kadındır ve Nazım’dan istekleri olur bu istekler sonrası durum iyice karışık ve içinden çıkılmaz durumlara yol açacaktır. Dizi artık her hafta Salı günleri televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.


BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI

• Feyyaz Duman (Nazım karakteri)

• Biran Damla Yılmaz (Nehir karakteri)

• Sumru Yavrucuk (Zerrin karakteri)

• Burak Yönük (Tarık karakteri)

• İman Casablanca (Zahra karakteri)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal