Baraj Dizisi Final mi Yapıyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Baraj dizisi her hafta yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Baraj dizisi hakkında final iddiaları konuşuluyor. Peki Baraj dizisi final mi yapıyor?

17.03.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 17.03.2021-16:36) Baraj Dizisi Final mi Yapıyor?

Başrollerinde Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Baraj dizisi hakkında final söylentileri dolaşıyor. 

Fox TV ekranlarının yeni dizisi Baraj ilk bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yeni dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla yüksek bir beklentiye sahipti ancak son bölümlerde Baraj'ın reytingleri düşmeye başladı. Yeterli reytingler elde edilemediği için dizinin final yapma olasılığı var. Ancak bu konuya dair ne kanaldan ne de oyunculardan herhangi bir açıklama gelmedi. 

BARAJ DİZİSİ OYUNCULARI

Baraj dizisinin kemik kadrosunu Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, İman Casablanca, Gizem Karaca ve Hira Su Yıldız oluşturmaktadır. 

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR? 

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Konservatuar bölümünden mezun olan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 senesinde çekilen Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır. 

Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda oynayan Biran Damla Yılmaz, bu sıralar Fox TV ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterini canlandırmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal