Aşık Veysel Eserleriyle CRR'de Anıldı

Büyük halk ozanlarından Âşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 46. yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen konserde geride bıraktığı unutulmaz eserleri ile anıldı. Konserde birbirinden değerli sanatçılar Veysel'in eserlerini seslendirdi.

27.03.2019-10:42 - (Son Güncelleme: 27.03.2019-11:13) Aşık Veysel Eserleriyle CRR'de Anıldı

Anadolu'nun büyük halk ozanlarından Âşık Veysel Şatıroğlu, vefatının 46. yılında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda (CRR) düzenlenen konserde geride bıraktığı unutulmaz eserleri ile anıldı.

SANATÇILAR VEYSEL'İN TÜRKÜLERİNİ SÖYLEDİ

Sunuculuğunu sevilen radyo programcısı Jale Şengün'ün üstlendiği 'Dostlar Beni Hatırlasın' başlıklı konserde, sanatçı Cengiz Özkan, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Necdet Kaya ve Emel Taşçıoğlu sahne aldı.

Sanatçılar, konserde Aşık Veysel'in, 'Seherde Ağlayan Bülbül', 'Beni Hor Görme Gardaşım', 'Güzelliğin On Para Etmez', 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Anlatmam Derdimi Dertsiz İnsana' gibi bilinen eserleri başta olmak üzere birçok eserini seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat devam eden konserin son eseri ise sanatçıların beraber sahneye çıkarak söylediği 'Uzun İnce Bir Yoldayım' adlı türkü oldu.


Son Dakika Kültür Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal