Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor film konusu ve oyuncuları

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filmi gündemde sıkça araştırılan konular arasında yerini aldı. İzleyiciler filmin konusunu ve oyuncularını araştırmaya başladı. Peki, Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte yanıtı…

30.06.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-12:02) Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor film konusu ve oyuncuları

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filmi internette sık sık araştırılan konu başlıkları arasında yerini aldı. Filmi merak eden izleyiciler, filmin konusun ve oyuncu kadrosunu araştırmaya başladı. 16 Ağustos 2019 tarihinde vizyona giren ve izleyicilerin karşısına çıkan Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filmi yeniden gündeme geldi. İşte, Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filminin konusu ve oyuncuları.

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filminin yönetmen koltuğunda Guillaume Canet otururken, filmin oyuncu kadrosunda da; François Cluzet, Marion Cotillard ve Gilles Lellouche gibi isimler yer aldı.

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor

Filmin konusu

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor filmi, uzun bir zamandan sonra yeniden bir araya gelerek buluşan arkadaşların hikayesini konu ediyor. Şehir yaşamından uzakta, deniz kenarında sessiz, sakin ve insanlardan uzak izole bir hayat yaşamak isteyen Max, hayali için bir adım atar. Sevdiklerini geride bırakarak deniz kenarında istediği gibi bir eve yerleşen Max, aralarının çok iyi olduğu arkadaşlarını da ardında bırakır. 

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor1

Yıllarca herkesten uzakta yaşayan Max’i doğum gününde bir sürpriz beklemektedir. Sessiz bir yaşam uğruna ardında bıraktığı arkadaşları Max’in doğum gününde ona bir sürpriz yaparak evini ziyaret eder. Kalabalık bir grup olarak kendisini ziyarete gelen arkadaşlarını gören Max heyecanlanmıştır. Eski yıllarını hatırlayan ve konuşan arkadaşlar, daha sonra beklenmedik olaylar yaşamaya başlar. 

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal