Little Hero – Küçük Kahraman film konusu ve oyuncuları

Ailelerin bir arada izleyebilecekleri keyifli filmlerden birisi olan Little Hero (Küçük Kahraman) filminin nasıl bir hikaye anlattığı ve hangi oyuncuların filmde yer aldığı merak ediliyor. Little Hero – Küçük Kahraman film konusu ve oyuncuları detayları haberimizde...

30.06.2022-10:40 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-10:40) Little Hero – Küçük Kahraman film konusu ve oyuncuları

26 Temmuz 2019 tarihinde izleyenlerle buluşturulan Little Hero (Küçük Kahraman) filminin yönetmenliğini Jason J. Lewis üstleniyor. Ailelerin bir arada izleyebilecekleri keyifli filmlerden birisi olan Little Hero (Küçük Kahraman) filminin nasıl bir hikaye anlattığı ve hangi oyuncuların filmde yer aldığı merak ediliyor. Araştırmalar ‘’Little Hero – Küçük Kahraman film konusu ve oyuncuları’’ terimleriyle sürdürülüyor.

Little Hero film

Little Hero – Küçük Kahraman filmi konusu nedir?

Genç bir çocuk olan Bayu, dışarıda gezinirken bir kılıç bulur. Bayu’nun babası da dahil olmak üzere kasabada yaşayan herkesi taşa çeviren Asura, uyku halindedir. Bayu’nun kılıcı almasıyla ukusundan uyanan Asura Bayu’dan kılıcı almak istemektedir. Bayu ise babası ve kasabadaki diğer herkesi kurtarmak için Asura ile savaşmalıdır. Fakat bunun için savaşçı özellikleri kendisine verecek bir tılsımı bulmalıdır. Bayu tılsımı bulmak için kuzeni Raney ile bir yolculuğa çıkar.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal