Kripto para piyasası 8 Mart 2022 Salı: Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında son durum

Son zamanlarda inişli çıkışlı bir süreç içerisinde olan kripto paralar şu sıralar sakinliğini koruyor. 2022 yılında büyük bir sıçrama yapacağı düşünülen lider kripto para birimlerinden olan Bitcoin ve Ethereum, beklenilen sıçramayı göstermeyip son 24 saatte aynı seviyeleri takip etti. Aynı seviyelerde ilerleyen Bitcoin ve Ethereum fiyatları hakkındaki son durum ise merak ediliyor.

08.03.2022-16:46 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-16:47) Kripto para piyasası 8 Mart 2022 Salı: Bitcoin ve Ethereum fiyatlarında son durum

Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen savaş doğrultusunda büyük bir gerileme yaşayan daha sonraysa yükselişe geçen kripto paralar şu sıralar sakin bir seyirde ilerlemeye devam ediyor. Bitcoin, Rusya ve Ukrayna'nın savaşa başlamasıyla 34 bin dolar seviyelerine kadar iniş göstermişti. Fakat geçtiğimiz günlerdeyse yeniden bir artı yönde yükselişe geçmiş 45 bin dolara kadar yükselmişti.

Son 24 saatte 37-38 bin dolar seviyelerinde seyreden Bitcoin ve diğer coinlerde çok büyük bir değişiklik yaşanmadı. Ethereum ise 2 bin 500 dolar seviyelerini takip etti.

Bitcoin

Bitcoin ne kadar?

BTC'nin fiyatı 38 bin 345 dolarda seyrederken piyasa hakimiyeti ise %40'ın üzerindedir.

ethereum

Ethereum ne kadar?

Ethereum son 24 saatte az da olsa değer kaybetti. ETH'nin fiyatı binde 3 düşerek 2 bin 525 dolara indi.

Uzmanlardan uyarı geldi

Bloomberg Intelligence Baş Emtia Stratejisti Mike McGlone'a göre Bitcoin'in performansını, gelecek haftanın riskli varlıklar için gerçekten "zor" geçeceğinin ilk sinyali olarak yorumluyor. Savaş sonrasında artan enerji fiyatları, makro ekonomik riskler ve yükselen emtia fiyatları hem borsalar hem de kripto paraları yıl boyunca askı altında tutacak bir gelişme olarak yorumlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal