Kremlin'den Operasyon Açıklaması

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov olaası Türkiye'nin Fırat'ın Doğusuna operasyona ilişkin, "Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamaya yönelik eylemlerini biliyoruz ve kabul ediyoruz." dedi.

07.10.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-16:12)
Kremlin'den Türkiye'nin olası Suriye operasyonuna ilişkin açıklama geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Peskov, "Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamaya yönelik eylemlerini biliyoruz ve kabul ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Peskov, Suriye'nin toprak bütünlüğü konusunda Türkiye ile ortak fikirde olduklarını belirten Peskov, "Suriye krizinin çözümünde ve diğer sorunlarda Suriye’nin toprak bütünlüğü başlangıç noktasıdır. Türk meslektaşlarımızın her durumda, her şeyden önce bu ön koşula bağlı kalacağını umuyoruz." açıklamasında bulundu.

Peskov, "Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamaya yönelik eylemlerini biliyoruz ve kabul ediyoruz. Suriye topraklarına sığınabilecek terör unsurlarına karşı koymayı kastediyoruz. Tekrar ediyorum: Her şeyden önce Suriye’nin siyasi ve toprak bütünlüğüne saygı duyulması gerektiğini söylüyoruz." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal