KPSS 2022 KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihi belli oldu mu?

Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans ile ortaöğretim sınavlarının hangi tarihte yapılacağı sorusu sınava girecek olan binlerce aday tarafından merak edilmektedir. Memur olmak için çaba sarf edenler KPSS öncesinde son hazırlıklarını tamamlayarak 2022 yılı KPSS ön lisans ile ortaöğretim sınav tarihlerini araştırmaya başladı. Peki 2022 yılı KPSS ön lisans ile ortaöğretim sınav tarihleri açıklandı mı? 2022 yılı KPSS ön lisans ile ortaöğretim başvuruları ne zaman? İşte detaylar..

13.06.2022-17:56 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-17:56) KPSS 2022 KPSS ön lisans ve ortaöğretim başvuru tarihi belli oldu mu?

2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans ile ortaöğretim sınav başvurularında geri sayım devam etmekte. Geçen Salı günü  biten KPSS lisans başvurularından sonra şimdi de gözler sınava giriş yapacak olan adayların ön lisans ile ortaöğretim başvuru süreçlerine çevrildi. Peki 2022 yılı KPSS ön lisans ile ortaöğretim sınav takvimi ve başvuru tarihleri belli mi? İşte detaylar..

2022 KPSS oön lisans sınavı ne zaman

2022 KPSS lisans sınav başvuru tarihleri belli oldu mu?

KPSS lisans sınavı için başvurular bitti ve şimdi de ön lisans ile ortaöğretim adayları için ÖSYM tarafından belirtilecek başvuru tarihlerinin merakla açıklanması bekleniyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans başvuru tarihleri 3 Ağustos Çarşamba günü itibari ile başlayacak ve 15 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecek.

Kamu Personeli Seçme Sınavı ön lisans sınavı da 2 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek.

2022 KPSS ortaöğretim sınavları ne zaman

KPSS ortaöğretim sınav başvuru tarihleri açıklandı mı?

Kamu Personeli Seçme Sınavı için yapılacak başvurular, ÖSYM tarafından yayımlanan 2022 sınav takvimi ile belirlendi. 1 Eylül Perşembe gününden itibaren başlayacak ve 13 Eylül Salı gününe kadar devam edecek. Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim sınav tarihi de 6 Kasım Pazar günü olarak belirlendi.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal