Kötü Adamı Canlandıracak

Hollywood’un ünlü aktörlerinden Christian Bale, "Thor: Love and Thunder"da kötü adam olacak.

09.03.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-13:15) Kötü Adamı Canlandıracak
Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Kara Şovalye olarak karşımıza çıkan Christian Bale, bu kez Thor: Love and Thunder'ın kötü adamını canlandıracak.

Jojo Rabbit ile Oscar ödülü sahibi olan Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Thor: Love and Thunder ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Son olarak Avengers: Endgame'de Thor'un Asgard tahtını teslim ettiği ve Valkyrie olarak tanıdığımız Tessa Thompson, Christian Bale'in Thor: Love and Thunder'da rol alacağını açıkladı. Ancak henüz Bale'in hangi kötü karaktere hayat vereceği belli değil. Oyuncu daha önce de birçok kötü karaktere hayat vermişti. Başta American Psycho olmak üzere Harsh Times, The Prestige, Hostiles, Vice bu yapımlar arasında bulunuyor.

Christian Bale'in çizgi romanlardan aktarılarak canlandırma olasılığını bulunan karakterler arasında Dario Agger, Gorr The God Butcher, Balder The Brave, Beta Ray Hil olduğu söyleniyor. Ancak bunlar yalnızca tahmin olarak yerini alıyor. Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tessa Thompson'ın başrolünde yer alacağı Thor: Love and Thunder, 29 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal