Vizyon Tarihi Belli Oldu

Spider-Man: Serenity Now olarak açıklanan Spider-Man 3'ün 2021'deki gösterim günü açıklandı.

09.03.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-11:03) Vizyon Tarihi Belli Oldu
Sony ve Marvel ortak yapımı "Spider-Man"in kod adı Serenity Now olan yeni filminin vizyon tarihi açıklandı. Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı üçüncü film, 16 Temmuz 2021'de vizyondaki yerini almış olacak. Holland bu filmden sonra Marvel Sinematik Evreni'ne veda edecek.

Peter Parker'ın hikayesini anlatmaya devam eden Spider-Man 3, Spider-Man: Serenity Now olarak anılıyor. Prodüksiyonuna önümüzdeki yaz aylarında başlanacak olan devam filminin adı için Seinfeld isimli komedi dizisinden ilham alındığı belirtildi. Serenity Now, Seinfeld'in final sezonunda yer alan klasikleşmiş bölümlerinden birinin adı. Spider-Man 2'nin adı için de Jon Watts bir Seinfeld detayını kullanmayı tercih etmişti. Bu detay da The Summer of George bölümü olmuştu. Bu durumda Jon Watts'ın üzerinde Seinfeld'in fazlasıyla etkili olduğu görülüyor. İkinci filmin The Summer of George'dan bolca ilham aldığı düşünülürse, Serenity Now bölümü de Spider-Man 3'ün ana teması olacak gibi görünüyor.

Spider Man karakterinin Marvel'dan nasıl ayrılarak Sony'de devam ettirileceği bilinmiyor. Tom Holland'ın söylediklerine göre Sony'nin bunun için harika fikirleri var. Geçtiğimiz yaz aylarında Spider-Man serisi üzerinde Disney'in daha fazla hak istemesi üzerine Sony geri adım atmış ve Marvel ile olan ortaklığını sonlandırmıştı. Ancak bir süre sonra aralarındaki anlaşmazlık bitmiş ve serinin üçüncü filmi için yeniden ortaklık yapılacağı belirtilmişti. Şimdilerde Sony, kendi çizgi roman uyarlama evrenini yaratmaya devam ediyor. Morbius 31 Temmuz tarihinde sinemalardaki yerini alacak ve Venom 2'nin çekimlerinin devam ettiği biliniyor. Ayrıca Madame Web ve henüz adı açıklanmayan, ancak vizyon tarihi belirlenen bir çizgi roman uyarlaması için harekete geçildiği biliniyor.

Spider-Man devam filminin henüz konusu ve detayları açıklanmadı. Kötü karakterin kim olacağı da öngörülemeyen ayrıntılar arasında bulunuyor. Spider-Man serisinin ikinci filmi Örümcek Adam: Evden Uzakta, 1 milyar dolarlık gişe hasılatının üzerine çıkmıştı. Böylece Marvel'ın en yüksek hasılatlı filmleri arasındaki yerini almıştı. İlk iki filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts oturuyordu ve devam filminin yönetmen koltuğuna da Watts geçecek.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal