​KOSGEB başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir? KOSGEB başvurusu için gerekli evraklar nelerdir?

Girişimcilere destek veren devlet kurumlarının başını çeken KOSGEB’in başvuruları bir çok insanın gündeminde yer alan konulardan birisi. Peki KOSGEB başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir? KOSGEB başvurusu için gerekli evraklar nelerdir? İşte KOSGEB başvurusunun detayları...

25.03.2022-19:37 - (Son Güncelleme: 25.03.2022-19:37) ​KOSGEB başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir? KOSGEB başvurusu için gerekli evraklar nelerdir?

Türkiye’deki binlerce girişimci adayı kendilerine en destek sağlayan devlet kurumlarından birisi olan KOSGEB’in başvuruları hakkındaki son gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyor. KOSGEB’in sağladığı desteklerden faydalanmak isteyen kişiler ‘’ KOSGEB başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir? KOSGEB başvurusu için gerekli evraklar nelerdir?’’ sorularının cevaplarını öğrenmek için arama motorları üzerinden yoğun bir araştırmaya girişmiş durumdalar.

KOSGEB başvurusu nasıl yapılır, kimler başvurabilir?

KOSGEB’in desteklerinden yararlanmak için başvuru yapmak isteyen girişimci adaylarının ilk olarak Kosgeb.gov.tr adresine giriş yaparak üye olması ve üyelik bilgilerinin olduğu sayfaların çıktılarını alarak imzalaması ve kaşelerini basmaları gerekiyor. Sonrasında ise kişilerin bu belgeleri kendilerine en yakın KOSGEB İl Hizmet Müdürlüğü’ne götürmesi gerekmektedir.

KOSGEB’teki yetkililer bu belgelerle birlikte başvuruyu değerlendirecek ve başvuru yapan kişiye olumlu ya da olumsuz bir geri dönüş sağlayacaktır.

KOSGEB başvuru belgeleri

KOSGEB’in sağlayacağı desteklerden yararlanmak isteyen kişilerin KOBİ tanıma uygun olması gerekmektedir. Bununla birlikte KOSGEB’in girişimcilik kursuna en az yüzde 80 oranında katılım sağlanması da istenen şartlar arasındadır. 70 saatlik bu eğitimleri tamamlayan girişimcilere girişimcilik belgesi verilmekte ve KOSGEB’in yardımlarından faydalanma fırsatı sunulmaktadır.

KOSGEB başvurusu için gerekli evraklar nelerdir?

KOSGEB’e başvurusu için girişimci adaylarından bazı belgeler istenmektedir. İşte o belgeler:

KOBİ Beyannamesi

KOSGEB’e Başvuru formunun imzalı ve kaşeli çıktısı

Destek Programına ait Başvuru Formu

KOBİ Bilgi Dokümanı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal