Koronavirüse Yakalanan Trump'tan Açıklama

Koronavirüse yakalan Trump, askeri hastanede olduğunu belirterek, ''Her şeyin yolunda olduğundan emin olacağız.'' dedi.

03.10.2020-09:26 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-10:46) Koronavirüse Yakalanan Trump'tan Açıklama

Danışmanı Hicks'in koronavirüs olmasının ardından eşi Melania ile birlikte test yaptıran Trump, sonuçlarının pozitif çıktığını duyurmuştu.

Sosyal medya üzerinden ilk duyuruyu yapan Trump'ın ardından Beyaz Saray devreye girdi.

Konuya detaylı açıklama getiren Beyaz Saray, Trump’ın tedavisine yönelik ayrıntıları paylaşarak, tedavi sürecinde bir doz (8 gram) ''Antikor Kokteyl'' verildiğini aktarıldı.

BAŞKA VİTAMİN VE İLAÇLAR DA VERİLİYOR

ABD Başkanı'nın doktoru Sean P. Conley ise Başkan'ın tedavi sürecinde önlem olarak Regeneron tarafından üretilen Antikor Kokteyli’nden bir doz aldığını ifade ederek, antikorlara ek olarak Trump’a çinko, D vitamini, famotidin, melatonin ve aspirin verildiğini söyledi.

Conley, ''Bu öğleden sonra Başkan Trump yorgun ama morali yerinde. Uzmanlardan oluşan bir ekip tarafından değerlendiriliyor. Birlikte bir sonraki adımlarla ilgili olarak Başkana ve eşine tavsiyelerde bulunacağız'' diye sözlerini sonlandırdı.

TRUMP AİLESİNİN GERİ KALANINDA DURUM 

First Lady Trump’ın belirtileri arasında öksürük ve baş ağrısı olduğu vurgulanırken, ailenin geri kalanının testinin negatif sonuçlandığı kaydedildi.

TRUMP SON DURUMUNU AKTARDI

Bunun yanı sıra Donald Trump, Walter Reed Askeri Hastanesine  tedbir amaçlı sevk edilmeden önce Beyaz Saray'da kaydettiği videoda, kendisine destek verenlere teşekkür ederek, ''Walter Reed Askeri Hastanesine gidiyorum. Gayet iyi olduğumu düşünüyorum ama her şeyin yolunda olduğundan emin olacağız.''

Eşinin durumunun iyi olduğunu kaydeden ABD Başkanı, ''Herkese çok teşekkür ederim, desteğinizi unutmayacağım.'' diye sözlerini sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal