Koronavirüs Sebebiyle Asya Açık Para Tekvando Turnuvası İptal Oldu

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yapılacak olan Asya Açık Para Tekvando Turnuvası korona virüs sebebiyle iptal oldu.

26.02.2020-13:02 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:56) Koronavirüs Sebebiyle Asya Açık Para Tekvando Turnuvası İptal Oldu
Dünyada birçok ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle bir iptal de tekvando sporundan geldi. Türkiye Tekvando Federasyonu'ndan aktarılan bilgiye göre, 2 Mart'ta Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşecek olan Asya Açık Para Tekvando Turnuvası koronavirüs sebebiyle iptal oldu. 

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, koronavirüsün bütün dünyayı etkilediğini söyleyerek, "Şu an için dünya genelinde yayılan bu virüsle ilgili sağlıklı bilgiler alamıyoruz. İtalya'da iptal edilen futbol maçları var. Lübnan'da düzenlenecek Asya Açık Para Tekvando Turnuvası da iptal oldu. Sporcularımız için planladığımız Japonya hazırlık kampını da iptal ettik. Sporcularımızın sağlıklarını riske atmamak adına iptal kararını aldık. Koronavirüs ile ilgili takiplerimiz sürüyor. Bizim için önemli olan sporcu sağlığı. Koronavirüsün göründüğü ülkelere sporcularımızı göndermeme kararı alamaya devam edebiliriz" cümlelerini kurdu.

Diğer taraftan Belçika'da yapılması planlanan Açık Tekvando Turnuvası'na Çin ekibinin katılması halinde milli tekvando takımının gönderilmeyeceği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal