'Gerçek Bir Karakter Ortaya Koyduk'

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Göztepe maçı ile ilgili açıklamalar.

26.02.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:51) 'Gerçek Bir Karakter Ortaya Koyduk'

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Büyükekşi’nin o açıklamaları:

Göztepe deplasmanı, Türkiye'deki futbol atmosferi açısından ligin en zor karşılaşmalarından biri. Gerçekten muhteşem bir stadyuma kavuştular ve alkışlanacak bir taraftar potansiyeline sahipler. Karşılaşma öncesi Göztepe karşılaşmasına takımımızın puan veya puanlar almak için gideceğini dile getirmiştim ve güvenimiz bir kez daha boşa çıkmadı.

Futbolcularımız, teknik heyetimiz gerçekten ortaya karakter koydular. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar, futbolu asla çirkinleştirmeden büyük bir mücadele örneği sergilediler.

Son dakikalarda bulduğumuz gol ile bir puanı almış olabiliriz ancak maçın geneline baktığımız zaman iki puan kaybeden takım olduk diyebiliriz. Takımımızın artık uyum sorununu tamamen bıraktığını, üstelik sahada futbol oynarken zevk alan ve veren bir takım olduğunu görebiliyoruz. Bu performanstan dolayı takımımızla görüşerek, hepsini tek tek tebrik ettim.

Aldığımız sonuçlar kadar gösterdiğimiz bu mücadele taraftarlarımızı da mutlu ediyor. İyi gidişatımızın süreceğinden en ufak şüphemiz bulunmuyor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal