Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'nın Fenerbahçe'ye transfer durumu ile ilgili açıklama geldi!

Konyaspor'un 27 yaşındaki yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği biliniyordu. Sarı lacivertlilerin yakından ilgilendiği oyuncu için Konyaspor cephesinden çok konuşulacak açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalar taraftarlar tarafından oldukça ilgi çekti.

24.06.2022-12:34 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:45)

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe gelecek sezon adına etkili bir kadro kurmak isterken takımda uzun zamandır takip edilen oyunculardan birisi de Abdülkerim Bardakçı olmuştu. Sarı lacivertlilerin transferiyle yakından ilgilendiği oyuncu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Transferin durumu taraftarlar tarafından büyük merak konusu haline gelmişken son olarak Konyaspor cephesinden konuyla ilgili yapılan açıklamalar ilgi çekti.

Prensip anlaşmaya varılmış

Konyaspor kulübü yetkilileri oyuncu ile ilgili yaptığı açıklamada, 'Kulüpler transfer konusunda prensipte anlaşma sağladı. Ancak Abdülkerim ile Fenerbahçe arasında pürüz çıktığını biliyoruz. Kararı Abdülkerim verecek. Oyuncumuz bizimle antrenmana çıkmaya devam ediyor.' ifadelerine yer verdi. Konyaspor'un futbolcunun transferi ile ilgili yaptığı açıklamalar gerek Fenerbahçeli taraftarların gerek diğer taraftarların yoğun ilgisini çekti.


Futbolcunun kariyeri

Futbol hayatına Zonguldak altyapısında başlayan Abdülkerim ardından Konyaspor altyapısına katıldı. Ardından ise Selçukluspor'a kiralandı. Futbolcu sonrasında Konyaspor'dan; Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'a kiralandı. Sonrasında Konyaspor'a geri dönen oyuncu sergilediği performansla takımın vazgeçilmez oyuncularından birisi haline geldi. Son olarak futbolcuyla pek çok takımın ilgilendiği aktarılırken Abdülkerim Bardakcı için Fenerbahçe'nin yoğun temasta olduğu belirtilmekte.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal