Galatasaray - Paksi hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray taraftarı takımlarının yeni sezondan öncesi oynayacakları hazırlık maçının ne zaman ve hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Peki Galatasaray - Paksi hazırlık maçı ne zaman? Maç hangi kanalda yayınlanacak? İşte konuya ilişkim detaylar...

24.06.2022-12:33 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-12:33) Galatasaray - Paksi hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray'ın sezon başlamadan Paksi ile oynayacağı hazırlık maçının detayları merak ediliyor. Hzırlık maçının ne zaman ve hangş kanalda olacağı araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki hazırlık maçı ne zaman? İşte detaylar...

Sarı kırmızılı takım geçtiğimiz sezon turu 13. sırada bitirdikten sonra teknik direktör Torrent ile ayrılarak Okan Buruk ile anlaşmaya gitti. Okan Buruk'un yeni teknik direktör olması ile beraber transfer konusunda ve kamp takvimi konusunda nasıl bir yol izleyeceği de merak edildi.

Sarı kırmızılı takımın kamp takvimi ve sezon ile alakalı çalışmalarına yönelik henüz net bir tarih açıklanmadı. Okan Buruk'un görevine başlaması ile beraber bu tarihlerin de netleşmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı takım hazırlıklara Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak ve yaz döneminin ilk hazırlık maçını ise Macaristan'ı temsil eden Paksi FC ile olacak.

Galatasaray hazırlık maçı

Galatasaray - Paksi maçı ne zaman?

Galatasaray bu sezona her şeyini yenileyerek adım atacak. Yeni yönetim

 yeni yapılanma ve yeni teknik direktör ile ilk hazrlık maçını Paksi FC ile 16 Temmuz Cumartesi günü oynayacak. Maçın saati ve i henüz açıklanmazken a Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ya da NEF Stadyumu'nda olacağı düşünülüyor.

Galatasaray – Paksi maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Karşılaşmanın hangi kanalda olacağı ile alakalı net bir açıklama yapılmadı. 

Zeynep Orhan
zeyneporhan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal