Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen canlı yayında transferi açıkladı! Abdülkerim Bardakçı için Beşiktaş ve Fenerbahçe teklifte bulundu

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, futbolcusu Abdülkerim Bardakçı’nın merak edilen transfer süreci hakkında konuştu. Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin Abdülkerim Bardakçı için teklifte bulunduğunu ancak rakamların kulüp için yeterli olmadığını söyledi.

13.06.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-09:47)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, başarılı bir sezon geçirerek büyük bir beğeni toplamıştı.

Büyük takdir toplamışlardı

Konyaspor’un geçtiğimiz sezon yakaladığı başarıda kuşkusuz en çok dikkat çeken isimlerden biri haline gelen Abdülkerim Bardakçı’nın yeni sezon öncesi farklı bir takıma transfer olmasına ise kesin gözüyle bakılıyordu.

Abdülkerim transferin gözdesi

Yeşil beyazlı ekipte savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı için Süper Lig devleri başta olmak üzere birçok teklifin olduğu zaman zaman gündeme gelmişti.


Başkan transfer sürecini anlattı!

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Abdülkerim Bardakçı için transfer teklifi aldıkları kulüpleri açıkladı. Başkan Özgökçen, oyuncusuna Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin talip olduğunu itiraf etti. Abdülkerim Bardakçı’nin transfer süreci ile ilgili A Spor canlı yayınında konuşan başkan yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Abdülkerim Bardakçı için resmi teklifler var. Bu teklifleri değerlendirirken Konyaspor'un menfaatlerini en üst düzeyde savunmak zorundayız. Daha sonra futbolcu arkadaşımızın isteklerine önem veriyoruz. Bu iki uyuşum sağlandığı zaman transfere onay veriyoruz. Şu an değerlendirme aşamasındayız. Beşiktaş'tan resmi teklif aldık. Fenerbahçe, gayriresmi diyelim, görüşmelerimiz var. Resmi teklif yapılıp yapılmaması noktasında inisiyatif tabii ki Fenerbahçe kulübünde. Değerlendirmelerimizi yapacağız. Şu anda kesinleşmiş bir durum söz konusu değil. Şu anda hiçbir teklif Konyaspor'u tatmin edici noktada değil. Bu teklifler geldiği zaman yine bir değerlendirme yapacağız. Abdülkerim, Konyaspor'un menfaatlerini ön plana alıyor. Teklifler düzeltildiği takdirde bir değerlendirme daha yaparız. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal