Konya'da Aynı Aile Üyesinden 7 Kişinin Öldürüldüğü Silahlı Saldırıyla İlgili Yeni Gelişme

Konya'nın Meram ilçesinde aynı aile üyesinden 7 kişinin öldürüldüğü olaya dair yeni bir gelişme yaşandı.

04.08.2021-08:08 - (Son Güncelleme: 04.08.2021-08:08) Konya'da Aynı Aile Üyesinden 7 Kişinin Öldürüldüğü Silahlı Saldırıyla İlgili Yeni Gelişme

Geçtiğimiz günlerde Konya’nın Meram ilçesindeki silahlı saldırıda aynı aile üyesinden 7  kişinin öldürülmesine dair gözaltına alınan 14 kişiden 10'unun tutuklandığı haberi verildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca yapılan yazılı açıklamada, Konya’nın Meram ilçesinde 30 Temmuz tarihinde aynı aile üyesinden 7 kişinin hayatını kaybettiği olay ile ilgisi olduğu düşünülen 14 zanlının gözaltına alındığı anımsatıldı.

Soruşturma dahilinde, firari şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğünü belirten açıklamada, şu ifadeler yer aldı.

‘’Bu aşamada delillerin tam olarak toparlanmamış olması, HTS analizlerinin devam etmesi, kriminal raporlarının tam olarak ikmal edilmemesi ile siber inceleme raporlarında dijital materyallerin incelemesinin devam etmesi, olay günü şüphelilerin bulundukları yerler ile ilgili kamera ve tanık araştırması işlemlerinin devam etmesi, suçun asli faili olup halen hakkında yakalama kararı bulunan firari şüpheli ile olan münasebetleri nedeniyle, A.Ç, V.K, Y.Ç, Z.A, A.K, A.K, İ.K, İ.A, İ.A ve R.Ç. 'kasten öldürme' suçundan nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmış, geriye kalan şüpheliler M.Ç, İ.Ç, M.G. ve A.K. yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.’’

Diğer taraftan tutuklananlar arasında, firari zanlı M.A'nın eşi Z.A, babası İ.A, annesi İ.A. ve kız kardeşi A.K'nin de bulunduğu da tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal