Kayserispor'un, Konyaspor'a 3-2 kaybetmesi sonrasında taraftarlar Hikmet Karaman'ı istifaya çağırdı!

Süper Lig'de Konyaspor'a 3-2 yenilen Kayserispor'da tribünler teknik adam Hikmet Karaman'a istifa çağrısında bulundu.

13.03.2022-04:33 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-18:19) Kayserispor'un, Konyaspor'a 3-2 kaybetmesi sonrasında taraftarlar Hikmet Karaman'ı istifaya çağırdı!

Süper Lig'in 29. hafta maçında Kayserispor sahasında Konyaspor'u ağırladı. İlk yarısı 2-1 biten maçta Konyaspor karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başardı. Heyecanlı maçın ardından Kayserispor tribünlerinde dikkat çeken anlar yaşandı. Teknik direktör Hikmet Karaman'a istifa çağrısında bulunuldu.

Alınan sonuçlar sonrası teknik adama karşı sesler yükseldi

Süper Lig'de 29. hafta sonunda 10.sırada bulunan Kayserispor son 3 karşılaşmasını kaybetti. 27. haftada Trabzonspor'a deplasmanda 3-2 yenilen Kayserispor daha sonra kendi sahasında çıktığı Alanyaspor ve Konyaspor maçlarından da mağlubiyetle ayrıldı. Alınan bu olumsuz sonuçların ardından Hikmet Karaman'a yönelik tepkiler de bir hayli yükseldi. Son olarak ise Kayserispor'un kendi evinde Konyaspor'a 3-2 kaybetmesi büyük tepki aldı. Maçın ardından tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman istifaya çağrıldı.

Kayserispor Konyaspor maçının ardından Hikmet Karaman istifaye davet edildi.

Takımı kupada yarı finale çıkarmıştı

Kayserispor Süper Lig'de aldığı olumsuz sonuçlar yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli başarılara imza atmıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası'nda önce Fenerbahçe'yi ardından Beşiktaş'ı eleyerek kupada adını yarı finale yazdırmştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal