Konyaspor'da İlhan Palut, Kayserispor deplasmanında aldıkları galibiyet hakkında konuştu

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, 2-0 geriye düştükleri Kayserispor deplasmanında aldıkları 3-2'lik galibiyetin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13.03.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-17:11) Konyaspor'da İlhan Palut, Kayserispor deplasmanında aldıkları galibiyet hakkında konuştu

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 2.lik hedefi ile ilgili çok kritik bir önem taşıyan Kayserispor mücadelesine çıkan Konyaspor, deplasmanda oynadığı zorlu mücadelede üç puanı almayı başardı.

Muhteşem bir geri dönüşe imza attılar

Konyaspor maçın henüz başlarında 2-0 geriye düştükleri kritik mücadelede muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-2'lik galibiyet ayrıldı.

Konyaspor Kayseri galibiyeti

İlhan Palut galibiyetin ardından konuştu

Yeşil beyazlı ekipte başarılı teknik adam İlhan Palut, Kayseri'de galip geldikleri karşılaşmanın ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Aslında iyi hazırlandığımızı düşünüyorum ama maçın başlamasıyla beraber beklediğimizin tam tersi bir durum gelişti. 14 dakikada 2 gol yememizin yanında ilk 45 dakikada gösterdiğimiz performans son derece kötüydü. Ne ofansif olarak ne defansif olarak hiçbir şekilde rakibimize karşılık veremedik. Ama bu periyotta attığımız penaltı gölü bizi en azından mental açıdan ikinci yarıya daha sağlıklı bir şekilde taşıdı. İkinci yarıya geldiğimiz zaman ilk düdükten maç bitene kadar istediklerini yapan, oyuna son derece hakim, goller bulan ve daha fazla goller bulabilecek bir Konyaspor takımı vardı. Sonuçta çok değerli bir 3 puan ile evimize dönüyoruz. Ligdeki yarışımıza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum ama 2-0'dan 3-2'ye dönmenin tabii ki çok büyük önemi var, büyük karakter istiyor ama oyun neden 2-0'a geldi, neden ilk yarı bu kadar kötü oynadık bunun da oyuncularımla beraber mutlaka değerlendirmesini yapacağız. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal