Galatasaraylı Yönetici Nihat Kırmızı, Beşiktaş ile yaşadıkları erteleme polemiği hakkında konuştu!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Beşiktaş ile aralarındaki derbi erteleme tartışmaları hakkında söylediği sözlerle büyük ses getirdi.

13.03.2022-17:02 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-17:02) Galatasaraylı Yönetici Nihat Kırmızı, Beşiktaş ile yaşadıkları erteleme polemiği hakkında konuştu!

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde günlerdir erteleme tartışması nedeniyle iki kulüp arasında büyük bir gerilim yaşanıyor.

Derbi öncesi tartışmalar devam ediyor

Beşiktaş ve Galatasaray'ın arka arkaya konu ile ilgili yaptığı açıklamalarla birlikte yükselen gerilim sonrasında bugün yapılan açıklamaların ardından son olarak Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı tüm dikkatleri üzerine çekti.


Nihat Kırmızı'dan gerginliğin üstüne açıklama geldi

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Beşiktaş derbisiyle ilgili yapılan erteleme tartışmaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

' Bu kadar laf kalabalığı ve bu kadar demagoji, futbolcuların sahada akıtacakları tere karşı yapılan en büyük haksızlıktır. Başkanımız Burak Elmas, TFF yetkilileriyle temasta bulunurken, ben de Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ile konuyu görüştüm. Sayın Kocadağ'ı kar yağışının şiddetini artırmaya başladığı cuma günü, öğle saatlerinde arayarak, yaşadığımız sıkıntıyı aktardım. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden de anlayış beklediğimizi ilettim. Sayın Emre Kocadağ, konuyu değerlendirip dönüş yapacağını belirtmiş; 1 saat sonra da Kulüp olarak ertelemeye sıcak bakmadıklarını söylemiştir. Gelinen noktada Beşiktaş'ın yapmış olduğu 'Bizlere hiçbir şekilde talep gelmemiştir' açıklaması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal