Beşiktaş gol yollarında Mich Batshuayi ile pişman oldu!

Süper Lig'de şampiyonluk umutlarını çok erkenden yitiren Beşiktaş'ta sezonun en büyük hayal kırıklıklarından birisi de Michy Batshuayi oldu. Chelsea'den sezon başında kiralanan futbolcu kaçırdığı gollerle Beşiktaş'ı tam 16 puandan etmiş oldu.

13.03.2022-04:25 - (Son Güncelleme: 31.03.2022-17:19)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş geçen sezon yakaladığı çifte kupalı şampiyonluğun ardından yeni sezona çok büyük umutlarla girmişti. Yeni sezona çok büyük umutlarla giren takımda, yapılan transferler de oldukça ses getirmişti. Beşiktaş'ta bu noktada takıma katılan futbolculardan birisi ise Belçikalı yıldız Michy Batshuayi olmuştu. Fakat futbolcu bu sezon Beşiktaş'ta sergilediği performansla büyük hayal kırıklığı oluşturdu.

Hücum hattında etkisiz kaldı

Beşiktaş bu sezon en büyük hayal kırıklıklarından birisini ise gol yollarında yakaladı. Siyah beyazlılarda hücum yollarında gol atmada büyük sorun yaşanırken, Belçikalı forvet beklentilerin çok altında kaldı. Futbolcu etkisiz performansıyla Beşiktaş'ın puan kaybetmesinde de etkili oldu.

Mich Batshuayi performansıyla eleştiri aldı.


İstatistikleri takıma yansıdı

Michy Batshuyi puan kaybettikleri maçlarda isabetli şutlarını gole çevirse, Beşiktaş şimdiye 16 puan daha fazla kazanacaktı. Beşiktaş, Michy Batshuayi'den istediği performansı alabilseydi 45 puan yerine 61 puan toplayacak ve şampiyonluk yarışında kalabilecekti. Futbolcunun etkisiz performansı sonrasında Beşiktaşlı taraftarlardan da Batshuayi'ye yoğun eleştiriler geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal