Paris Saint Germain takımında Neymar ve Lionel Messi taraftarlar tarafından yuhalandı!

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenen PSG, Fransa Ligue 1'in 2. haftasında Bordeaux'a konuk ederken takımın yıldızlarından Neymar ve Lionel Messi taraftarlar tarafından tepki gördüler.

13.03.2022-04:12 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-04:27) Paris Saint Germain takımında Neymar ve Lionel Messi taraftarlar tarafından yuhalandı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde evinde 1-0 mağlup ettiği Real Madrid'e deplasmanda 3-1 kaybederek veda eden PSG'de takımın yıldızları taraftarların hedefinde yer almakta. Real Madrid'e elendikten sonra PSG'nin ilk iç saha karşılaşmasında Neymar ve Lionel Messi'ye büyük tepkiler geldi.

Taraftarlar tepki gösterdi

Paris Saint Germain, Fransa Ligue 1'in 28.haftasında Bordaux'u konuk ederken Parc des Princes'teki karşılaşmada takımın yıldız futbolcularından büyük tepki vardı. Maç öncesi PSG'nin ilk 11'i açıklanırken Kylian Mbappe dışında tüm futbolculara toplu şekilde tepki gösterildi. Neymar ve Lionel Messi'nin ismi anons edildiğinde yuhalanırken Kylian Mbappe ise taraftarlardan yoğun alkış aldı.

Neymar ve Messi'ye taraftarlarından tepkiler geldi.

Tepkiler maç sırasında devam etti

Karşılaşma sırasında da PSG taraftarlarının tepkisi sürdü. Neymar ve Lionel Messi, her topu aldıklarında kendi taraftarları tarafından yuhalandılar. Karşılaşma ise Paris Saint Germain'in Bordeaux'u 3-0 mağlup etmesi ile son buldu. Goller ise Neymar, Mbappe, ve Paredes'den geldi. Paris Saint Germain, Fransa Ligue 1'de şimdilerde lider durumda bulunuyor. Takımda yıldız olan bir diğer isim Kylian Mbappe'nin ise yaz transfer döneminde takımdan ayrılmasına büyük bir olasılıkla bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal