PSG'de forma giyen Neymar'dan Barcelona itirafı geldi!

Paris Saint Germain takımının Brezilyalı yıldızı Neymar'ın yaptığı Barcelona itirafları futbol dünyasının gündemine oturdu.

23.02.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-17:33) PSG'de forma giyen Neymar'dan Barcelona itirafı geldi!

Fransız devi Paris Saint Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Brezilyalı futbolcunun son yaptığı açıklamalar ise oldukça gündeme oturdu. Paris Saint Germain'in yıldızı Neymar, Barcelona ayrılığı sonrası Katalan ekibine geri çok dönmek istediğini belirtti.

Açıklamaları büyük ses getirdi

2017'de Barcelona'dan 222 milyon Euro karşılığında Paris Saint Germain'e transfer olan ve geçtiğimiz yıl sözleşme yenileyen Neymar konuk olduğu programda dikkat çeken itiraflarda bulundu. Brezilyalı yıldız yaptığı açıklamada, Lionel Messi ile tekrar bir arada oynama fırsatı elde ettiği için mutlu olduğunu belirtti. Barcelona hakkında da dikkat çeken cümlelere yer verdi.

Futbolcu açıklamasında, 'Barcelona'ya dönmeye çalıştım. Her şeyi denedim ama bu mümkün olmadı. Lionel Messi'yle birlikte tekrar bir arada olduğumuz için çok mutluyum. Leo buraya gelme fırsatı yakaladı ve bu harika oldu.' ifadelerine yer verdi.


MLS düşüncesini belirtti

30 yaşındaki yıldız geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden geleceği ile ilgili açıklamasında, 'Açıkçası bilmiyorum. Bu konuyla ilgili bazı şüphelerim var ama MLS'te oynamaya sıcak bakıyorum. Orada en az bir sezon oynama fikri güzel geliyor. Her şeyden önce sezonları kısa ve üç ay tatiliniz var. Bu şekilde uzun yıllar oynayabilirim.'

'Arkadaşlarımla şakalaşırken 32 yaşında emekli olacağımı söylüyorum ancak bu bir şaka. Dürüst olmak gerekirse mental olarak iyi hissettiğim sürece oynamaya devam edeceğim. Paris Saint Germain'le sözleşmem bittiğinde 34 yaşında olacağım ve kontratımın sonuna kadar kulüpte kalacağım.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal