Galatasaray Taraftarları Çaykur Rizespor Maçını Sabırsızlıkla Bekliyor!

Galatasaray taraftarı, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maçı dört gözle beklemeye başladılar.

23.02.2022-15:17 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-15:17)

Süper Lig'de haftasonu Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan mücadeleye yoğun ilgi var. Sezonun ilk devresinde Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynadığı mücadele büyük ses getirmişti. İki takım arasında oynanan mücadele sonrasında tansiyon yükselmişti. Çaykur Rizespor ile Galatasaray yönetiminin arasının gergin olduğu biliniyor. Bu anlamda maçın boyutu da farklı bir noktada.

YENİDEN AYAĞA KALKMAK İSTİYORLAR

Galatasaray taraftarları, Çaykur Rizespor maçını dört gözle beklemeye başladılar. Hem iki takım arasında son dönemde yaşanan gerilim hem takımın son maçını kazanarak yeniden ayağa kalmak sürecine girmesi, sarı kırmızılı taraftarları oldukça sabırsızlandırmakta.

Pazar akşamı NEF Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmanın biletlerine çok büyük ilginin olduğu aktarılıyor. Galatasaray yönetimi, bilet fiyatlarını düşük tutarak tüm tribünleri doldurmanın planını yapmakta.

 

Galatasaray, Süper Lig'de son olarak İzmir deplasmanında Göztepe'yi mağlup etti. Galatasaray'ın, Göztepe'yi 2-1 geriden gelerek 3-2 yenmesi camiada moralleri yükseltti. Alınan galibiyet sonrası gerek Galatasaray takımında gerek Galatasaray taraftarlarında keyifler yerine geldi. Sarı kırmızılılarda maça damga vuran isim ise Fransız yıldız Gomis oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal