Katil Suç Makinesi Çıktı! Sıla Şentürk’ün Ailesi Konuştu: Ondan Uzaklaşmak İçin Yurtta Kalmaya Karar Verdi

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Sıla Şentürk’ün ailesi katil Hüseyin Can Gökçek hakkında açıklamalarda bulundu.

19.02.2022-10:58 - (Son Güncelleme: 19.02.2022-11:25) Katil Suç Makinesi Çıktı! Sıla Şentürk’ün Ailesi Konuştu: Ondan Uzaklaşmak İçin Yurtta Kalmaya Karar Verdi

Giresun’un Bulancak ilçesinde 16 yaşlında eski nişanlısı tarafından saldırıya uğrayıp öldürülen Sıla Şentürk’ün ailesi konuştu. Açıklamada Hüseyin Can Gökçek hakkında konuşan aile, zanlının suça meyilli sorunlu biri olduğunu dile getirdi. 

10 AYRI SUÇ KAYDI VAR

21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek’in hırsızlıktan tacize kadar her türlü suça bulaştığı ortaya çıktı. İlk olarak lise yıllarında sınıfındaki kız arkadaşına küfür ve tehdit etmesi üzerine, kızın ailesi tarafından şikayet edilmesi üzerine ilk suç kaydı oluşan Gökçek, Ankara’da bir Ankara'da bir alışveriş merkezindeki teknoloji mağazasından hırsızlık yaparken yakalandığı belirlendi. Darp, gasp ve taciz gibi 10 ayrı suç kaydı bulunan Gökçek’in olay yerine gelen polislere de mukavemet ettiği ortaya çıktı. Katilin işlediği suçlardan birinin de tartıştığı arkadaşı M.U.A'yı bıçaklaması olduğu öğrenildi. Zanlının Sıla'ya dair ise çocuğun cinsel istismarı kaydı yer alıyor. 


AİLEYİ TEHDİT ETMİŞ 

Sıla Şentürk 25 gün önce hastalanıp felç kalarak bakıma muhtaç olan babaannesi Hatice Şentürk’ e bakmak üzere kaldığı koruma evinden ayrıldı. Cinayetten önce aileyi tehdit ettiğini belirten hala Hayriye Öztürk “Sıla ondan uzaklaşmak ve tehditlerinden sakınmak için yurtta kalmaya karar vermişti. O katil kızımızın ailesini telefonla arayarak tehdit ediyordu. Şikayetçi olduk ve tutuklandı. 4-5 kez beni de telefonla aradı ve bana küfürlü tehditler savurdu. Ben ise ona "Ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın dedim" dedi. Sıla’nın içine kapanık bir çocuk olduğunu belirten Öztürk "Sonrasında o katil gelip kızımın canını aldı. Sıla, sırlarıyla gitti. Yaşadıklarını bize anlatmazdı ve içine atardı. Yurtta kalmasını da kendi istemişti. Katil, kafasına koyduğu cinayeti işlemeye gelmiş belli ki. Dediğini de yaptı. Hepimiz perişan olduk. Bu acı hiç bitmez. O katil ne kadar ceza alırsa alsın, içimizin yarası sönmeyecek. Cezaevinde de olsa nefes alacak. Bizim kızımızın canını aldı. En ağır cezayı almasını istiyoruz. Güzel rabbim cezasını versin" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal