Karatay’ın Diyeti ile Kilo Verin!

Sağlıklı ve doğru beslenme, kilo verme aşamasının ilk adımı. Fakat çoğu kişi sağlıklı beslenmeyi yaşam şekli haline getirmek yerine şok diyetlerle kısa zamanda çok fazla kilo vermeye çalışıyor.

07.01.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 07.01.2020-10:40)

Zayıflama ve kilo verme denilince akla gelen ilk adlardan biri Canan Karatay oluyor. Açıklamaları ve önerileriyle sık sık gündeme gelen Canan Karatay'ın efsane diyet listesiyle bugüne dek binlerce kişi zayıfladı.

KARATAY’IN DİYETİ İLE KİLO VERİN!

Karatay Diyeti’nin en önemli noktalarından biri bu beslenme programında sadece 3 ana öğün bulunması. Karatay’da öteki diyetlerde olduğu gibi ara öğünler yok. Diyetin öteki bir önemli noktası ise asla ama asla paketli gıdaların tüketilmemesi, işlenmiş ürünlerden kaçınılması ve mümkün olduğunca organik beslenmenin tavsiye edilmesi. Karatay Diyeti, gün süresince insanın enerjisini yüksek tutacak besinler tavsiye ediyor. Yumurta, süt, sebzeler ve doğal yağlar diyet programının vazgeçilmezleri arasında. Diyetin temel noktaların biri ise diyet aşamasında kesinlikle günde 8-10 bardak su içilmesini tavsiye etmesi. Bunun yanı sıra Prof. Dr. Canan Karatay, diyetin uygulandığı sorada günde 40-60 dk yürüyüş yapılmasını da tavsiye ediyor. Karatay kurallarına göre kahvaltı mümkün olduğunca erken yapılmalı, akşam 20.00’den sonra ise meyve de dahil olmak üzere hiçbir şey yenmemeli.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal