Karagümrük-Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Futbolseverler Süper Lig'de oynanacak olan Karagümrük-Adana Demirspor maçı ile ilgili araştırmaya koyuldular. Taraftarlar ''Maç saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak'', araştırmalarına başladılar.

07.09.2021-17:46 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-17:46) Karagümrük-Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Karagümrük, son zamanlarda yaptığı flaş transferlerle mücadele verecek. İstanbul ekibi kadrosuna Emre Mor, Lens, Ahmed Musa gibi yıldızları kattı. Karagümrük, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Caner Erkin'i de kadrosuna katarak büyük bir transfere imza attı. Karagümrük yaptığı bu transferle çok büyük ses getirdi. Sağlam bir kadro kuran İstanbul ekibi yeni sezonda başarılı sonuçlar elde etmek istiyor. Ligi üst sıralarda bitirmek isteyen takım kaliteli transferleriyle göz dolduruyor. Karagümrük, şuan ligde 10. sırada bulunuyor. Sezona istediği gibi başlayamayan İstanbul ekibi, ilk 3 hafta sonunda 4 puana sahip oldu. Öte yandan Karagümrük'ün rakibi, Adana Demirspor lige hiç iyi bir başlangıç yapamadı. Adana temsilcisi ligde 15. sırada bulunuyor. Adana Demirspor ligde 2 puanla bulunuyor. Adana Demirspor sezona yaptığı yıldız transferlerle büyük ses getirmeye başlamıştı fakat takım henüz beklenen etkiyi veremedi. Kadrosuna Mario Balotelli, Younes Belhanda gibi yıldızları katan takım kötü gidişata son vermek istiyor. Karagümrük ve Adana Demirspor zorlu maçta mücadele verecekler. İki takımda yıldızlarıyla ön plana çıkıyor. Maç yıldızların mücadelesine sahne olacak. Futbolseverler bu maçı dört gözle beklemeye başladı. Taraftarlar keyifli ve heyecanlı bir karşılaşma izlemeyi umuyorlar.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Karagümrük ile Adana Demirspor, 11 Eylül Cumartesi günü karşılacaklar.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Karagümrük-Adana Demirspor maçı saat 17.00'da oynanacak.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Karagümrük-Adana Demirspor maçı beIN SPORTS HD1 kanalından yayınlanacak.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR MAÇI HAKEMİ KİM OLACAK?

Karagümrük-Adana Demirspor maçının hakeminin Halil Umut Meler olması bekleniyor.

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ

Karagümrük: E.Viviano, M. Benatia, E.Zukanovic, V.Hedenstad, J.Balkovec, L.Biglia, J.Durmaz, Erhun Öztümer, A. Musa, Kerim Frei, A. Pesic

Adana Demirspor: A.Muric, Semih, Tayyip, J.Svensson, Kaan, Y.Belhanda, B.Stambouli, L.Castro, Sedat, M. Balotelli, B. Assombalonga

KARAGÜMRÜK-ADANA DEMİRSPOR SON 10 MAÇ

İki takımın karşılaştığı son 10 maçta, Karagümrük 3 kez yenen taraf oldu. Adana Demirspor ise 4 kez galip geldi. İki takım son 10 maçta 2 kere berabere kaldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal