Maç Sona Erdi! Beşiktaş 3-0 Yeni Malatyaspor

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında ligin son şampiyonu Beşiktaş sahasında Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor.

07.09.2021-17:09 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-15:50) Maç Sona Erdi! Beşiktaş 3-0 Yeni Malatyaspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Beşiktaş : Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Necip Uysal, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Rachid Ghezzal, Miralem Pjanic, Alex Teixeira, Georges N'Koudou, Michy Batshuayi.

Yeni Malatyaspor: Abdulsamed, Sadık, Semih, Wallace, Haddadi, Mustafa, Aabid, Jospin, Ndong, Adem, Kubilay.

İKİ TAKIM ARASINDA 

Yeni Malatyaspor'u konuk ettiği dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Beşiktaş (1M), gol atamadığı tek iç saha karşılaşmasında rakibine 2-0 mağlup oldu (2019/20).

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig tarihinde Beşiktaş'tan (6M) daha fazla mağlubiyet aldığı tek takım Trabzonspor (7M).

Bu sezon oynadığı üç Süper Lig maçında da gol yemeyen Beşiktaş, lig tarihinde sadece iki sezona üst üste dört gole kapama yaparak başladı (1968/69 ve 1985/86).

İstanbul takımlarına konuk olduğu 21 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanan Yeni Malatyaspor (3B 16M), bu iki galibiyette de rakiplerine gol izni vermedi (3-0 vs Fenerbahçe & 2-0 vs Beşiktaş).

Süper Lig'de oynadığı son 20 iç saha maçında da gol atan Beşiktaş (toplam 52), bu alanda ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de mücadele ettiği daha önceki dört sezonda da "son şampiyon" unvanı taşıyan takımlara konuk olduğu maçlardan puansız ayrıldı (1-3 vs Başakşehir FK, 0-1 vs Galatasaray, 0-3 vs Galatasaray & 1-3 vs Beşiktaş).

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'a attığı dokuz golün (penaltı hariç) tamamını yabancı oyuncular kaydederken; 2+ gole sahip tek isim Atiba Hutchinson.

Yeni Malatyaspor forveti Adem Büyük'ün Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Beşiktaş (14 maç).

Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'un bu sezon Süper Lig'de attığı dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (2 gol & 1 asist).

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un Süper Lig kariyerinde puan alamadığı üç takımdan biri, oynadığı üç karşılaşmada da mağlup olduğu Beşiktaş (birer kez karşılaştığı BB Erzurumspor ve Eskişehirspor ile birlikte)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal