Hollanda-Türkiye Milli Maçı Ne Zaman?

Milli Takım, Dünya Kupası Elemeleri maçında bu kez Hollanda deplasmanına çıkacak. Grubun kritik maçına hazırlanan Milli Takım'ın maçı için bekleyiş başladı. ''Türkiye Hollanda maçı, saat kaçta, hangi kanalda? sorularına cevap aranılıyor.

07.09.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 07.09.2021-16:40) Hollanda-Türkiye Milli Maçı Ne Zaman?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Türkiye deplasmanda zorlu Hollanda deplasmanına çıkacak. Lider olan A Milli Futbol Takımı'mız, avantajlı bir skor alarak bu avantajını devam ettirmeyi planlıyor. Türkiye, Dünya Kupası Grup elemelerinde bu maçı kazanarak büyük bir avantaj sağlamak istiyor. Türkiye Milli Takımı, Dünya Kupası Elemeleri Avrupa grubunda G grubunda mücadele veriyor. Grubunda; Hollanda, Norveç, Karadağ, Letonya ve Cebelitarık olan Türkiye 11 puanla lider durumda bulunuyor. En yakın rakibi Hollanda ise 10 puanda bulunuyor. Milliler deplasmanda Hollanda karşısında zorlu maçta galip gelip, büyük bir avantaj elde etmek istiyorlar. Milli takım bu maçta alacağı avantajla, diğer maçlarda da hata yapmayarak en son 2002 yılında katıldığı Dünya Kupası hasretine son vermek istiyor. Türkiye'nin çıkacağı zorlu maçtan önce milyonlar nefesini tuttu. Türkiye'nin maçının ne zaman ve hangi kanalda olacağı gibi sorulara cevap almaya koyuldu. Milyonların merakına son vermek adına maç ile ilgili bilgileri sizlere aktarıyoruz.

HOLLANDA- TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Hollanda Türkiye maçı 7 Eylül Salı günü Amsterdam Arena'da oynanacak.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye, Hollanda ile TR saati ile 21.45'te mücadele edecek.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA? 

Hollanda-Türkiye maçı TRT1'den naklen yayınlanacak.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇININ HAKEMİ KİM?

Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Hollanda: Bijlow, Dumfries, Vrij, Malacia, Blind, Jong, Wijnaldum, Klaassen, Berghuis, Bergwijn, Depay

Türkiye: Uğurcan, Kaan, Merih, Çağlar, Mert, Ozan Tufan, Okay, Cengiz, Hakan, Kenan, Burak Yılmaz

HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL EKSİKLER

Sakatlığı devam eden sol bek Umut Meraş maçta forma giyemeyecek. Aldülkadir Ömür de bu maçta forma giyemeyecek.

TÜRKİYE HOLLANDA İLE 14.KEZ KARŞILAŞIYOR

Türkiye, bugün mücadele edeceği  Hollanda ile tarihinde 14. kez karşılaşacak. Oynanan 13 maçın 4'ünü kazanan A Milli Takım, 5 yenilgi, 4 de beraberlik aldı. Bu müsabakalarda 13 kez rakip fileleri sarsan ay-yıldızlılar, kalesinde ise 15 gol gördü.

ŞENOL GÜNEŞ'İN MİLLİ TAKIMLA 82.MAÇI

Teknik direktör Şenol Güneş, bugünkü Hollanda maçıyla beraber A Milli Takım'ın başında 82. maçına hazırlanıyor. Milli takımla  ikinci dönemini geçiren tecrübeli çalıştırıcı, 81 karşılaşmada 38 galibiyet sevinci yaşarken, 23 beraberlik, 20 yenilgi aldı. Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye, 126 gol attı, kalesinde 84 gole engel olamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal